Biznis 01.09.2015.

Završen foto konkurs “Uhvati komunikaciju”

ČITANJE: 1 minuta

foto konkurs

Foto konkurs pod nazvom „Uhvati komunikaciju“ koji je organizovala kompanija m:tel je završen.

Na konkurs su od 1. do 31. avgusta mogli da se prijave svi ljubitelji fotografije i tako uđu u trku za osvajanje vrijednih nagrada u vidu Canon aparata i foto-štampača.

Na korporativnom blogu kompanije na adresi blog.mtel.ba nalazi se virtuelna galerija, na kojoj je objavljeno 222 rada koja su pristigla na konkurs.

Treća nagrada ovog takmičenja odlazi u ruke autora koji je imao najviše lajkova publike u mjesec dana trajanja konkursa, a prva dva mjesta će izabrati stručni žiri takmičenja.

Radi se o vrijednim nagradama – Canon fotoaparatima EOS 1200D i Powershot SX710, za prva dva mjesta, te Canon Inkjet foto-štampaču MFCANON Pixma MG2450 za osvojeno treće mjesto.

Najviše glasova online publike i treću nagradu na konkursu osvojila je Dijana Radan koja je uslikala morsku komunikaciju.

Nagrada će joj biti uručena na izložbi fotografija „Uhvati komunikaciju“ koja će biti upriličena u septembru u Banjaluci.

Na izložbi će biti proglašeni i pobjednici konkursa po mišljenju stručnog žirija koji vrijedno radi ovih dana, ali i predstavljeno 30 najboljih radova sa ovog konkursa.

Kreativci su i ovoga puta pokazali da se dobrim idejama mogu napraviti sjajne stvari, a kompanija m:tel je i ovim projektom, kao mnogo puta dosad, pružila šansu svima da svoj talenat i viziju predstave javnosti, te budu nagrađeni za svoj trud.

(PR)