Biznis 04.09.2015.

Želite otići iz BIH: Hoteli Starwood u Dohi traže radnike

ČITANJE: 1 minuta
doha posao

Regruteri luksuznog lanaca hotela Starwood ( St Regis , Sheraton, Westin ) iz Katara (Doha) dolaze krajem oktobra u Bosnu i Hercegovnu , gdje će obaviti intervju sa kandidatima za 20 otvorenih radnih mjesta.

Otvorene su pozicije za konobara , pomoćnika konobara , sankera , hostesa, recepcionera , oficira za odnose sa gostima , lobby ambasadora, sobara i mnoge druge.

Prijave su moguće preko partnerske kompanije Kouzon BiH sa sjedištem u Banjaluci, a ističe se da svjetski renomirani hotel obezbjeđuje osim mjesečnih primanja (iznos prema poziciji): bakšiš, vizu i troškove avionske karte, smještaj, obroke u toku radnog vremena, prevoz od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.

Svaki kandidat koji uspješno prođe intervju i bude zaposlen imaće privilegiju da radi u takvom radnom okruženju koji je na visokom prafesionalnom nivou i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u luksuznom hotelu, imaće daleko veće šanse da se zaposle u najluksuznijim firmama širom svijeta.

Prosjek plata zavisi od pozicije i kreću se od 300 do 500 evra, na koju se dodaje napojnica ( baksis ) i naknada za uslugu .

Prijave mogu da pošalju svi starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu [email protected], a više informacija možete dobiti od partnerske kompanije Kouzon BiH na broj telefona  066 533 030.