Vijesti 20.11.2015.

Željka Radujković osvojila “Bemine” cipele

ČITANJE: 1 minuta
prodavnica obuće bema
Prvi par cipela iz “Bemine” novootvorene prodavnice obuće u našoj današnjoj igri osvojila je Željka Radujković.

Ona je naime prva ponudila tačan i kompletan odgovor na naše nagradno pitanje i tako postala vlasnica novih cipela.

Međutim, ni vi ne trebate da gubite nadu, jer naša nova nagradna igra trajaće sve do Nove godine.

Svakog petka na našoj zvaničnoj fejsbuk stranici Banjaluka.net postavićemo novo nagradno pitanje, a osoba koja najbrže ponudi tačan odgovor postaće srećni dobitnik.

Pratite i lajkujte našu fejsbuk stranicu, jer kako smo vas već navikli, pored dobrih tekstova često možete da budete srećni dobitnik u nekoj od naših nagradnih igara.

Podsjećamo, sve vas koji planirate da se igrate sa nama da odgovore na potencijalna pitanja možete naći u tekstu “Bema”, priča o uspjehu u teškim vremenima, kao i da pažljivo čitate uputstva koja vam ostavimo prilikom postavljanja pitanja, kako biste tačno odgovorili.

Gotovo u isto vrijeme, Banjaluka je dobila dva nova brenda – Banjaluka.net, njuz portal, i “Beminu”, savremenu liniju cipela kojom jedna od najvećih banjalučkih fabrika namjerava osvojiti novi segment tržišta.

U želji da zajednički obilježimo početak rada, odlučili smo da sve vas, naše vjerne čitaoce, obradujemo sa “Beminim” cipelama po vašem izboru i potrebama.

Sjajne Bemine cipele po vašem izboru – bilo da su dječije, elegantne, sportske ili “gojzerice” – bićete u prilici da dobijete potpuno besplatno, sve do Nove godine

Našoj današnjoj srećnoj dobitnici čestitamo, a vama ostalima želimo puno sreće.

Igrajmo se petkom u 12 časova.

(Banjaluka.net)