Magazin 07.12.2016.

”Zimzograd” otvorio vrata

ČITANJE: 1 minuta

Uz kuvano vino, Deda Mraza, muzičke nastupe i bogatu gastronomsku ponudu, večeras je na prepunom Trgu Krajine svečano otvorena četvrta po redu manifestacija ”Zimzograd” by Elta-kabel.

„Zimzograd“ je otvorio gradonačelnik Igor Radojičić, a brojni Banjalučani zagrijali su se uz čašu vina i zanimljive nastupe muzičke grupe „ZAA“ i banjalučkog benda „Tupas mene“.

zimzograd-1

– Pridružujemo se polako gradovima u komšiluku i imamo sve bogatiji program. ‘Zimzograd’ će trajati skoro mjesec dana, a u tom periodu ovdje će se održavati mnogo koncerata i zabavnog programa. Snijega nema, ali hladnoće ima, što znači da je već zimski ugođaj – rekao je Radojičić i pozvao sve ljubitelje zimske čarolije da ovih dana posjete “Zimzograd”.

zimzograd-2

Kao i svim zimskim radostima i ovom su se najviše obradovali mališani, koji su nestrpljivo čekali Djeda Mraza i trčali ka bini, kako bi se slikali s njim.

Mališane je posebno obradovao dolazak Djeda Mraza u specijanom Koka-Kola automobilu kojim su svi bili oduševljeni.

Na njihovu radost ove godine čari “Zimzograda“ upotpunilo je i klizalište za decu u Parku Petar Kočić, koje se prostire na 500 metara kvadratnih.

Za vrijeme svih koncerata centar grada biće zatvoren za saobraćaj i pretvoren u pješačku zonu, kako bi građani mogli potpuno uživati u atmosferi.

“Zimzograd” je otvoren do 5. januara, a sponzori su Elta-kabel, Konzum, Addiko Bank, Kola-Kola, Banjalučka pivara, Hemofarm, Kontakt radio i Mint.

(Euroblic)