Magazin 15.01.2022.

Znate li koju smo seriju u 2021. godini najviše gledali na Netflixu?

ČITANJE: 2 minute

Usprkos pandemiji koja nas je i prošle godine uskratila za brojna iskustva, omiljeni streaming servis Netflix upravo u 2021. godini je donio brojne tv serije u čijim smo epizodama uživali iz mjeseca u mjesec, a koje ćemo po svemu sudeći, još dugo ‘’bingati’’, piše fashion.hr.

Tako je Netflix u ovoj godini milijunima gledatelja pružio prijeko potrebnu distrakciju od prilično dosadne godine koja je pred našim očima proletjela brzinom munje, a Netflix je ujedno i brojnim naslovima srušio veliki broj vlastitih rekorda gledanosti. Gotovo da je teško vjerovati da prije tek nekoliko mjeseci nitko na svijetu nije čuo za ”Squid Game”, a do današnjeg dana ovu ekscentričnu seriju pogledalo je preko sto milijuna kućanstava, a motivi iz serije preplavili su gotovo sve trgovine u koje svakodnevno zalazimo. Upravo zato, u nastavku vam donosimo top 10 TV serija iz produkcije Netflixa koje smo ove godine obožavali gledati!

Na prvom mjestu se, pogađate, pronašla već spomenuta serija koja je nakon dugo vremena potpuno zaludjela cijeli svijet. Radi se dakako o korejskoj ”survival” drami ”Squid Game’ koja je u samo 24 sata od početka prikazivanja zasjela na prvo mjesto najgledanijih serija iz produkcije Netflixa ikad snimljenih! Euforija oko serije još se ne stišava, a glumačka ekipa koja u seriji sudjeluje u rizičnom natjecanju preko noći je stekla svjetsku slavu. I dok fanovi diljem svijeta svakodnevno bingaju omiljenu im seriju, ujedno se nestrpljivo iščekuje druga sezona ove šokantne serije koja baš nikoga u ovoj godini nije ostavila ravnodušnim.

Na drugom mjestu pronašla se francuska kriminalistička serija ”Lupin” čiji je prvi dio pogledalo više od 70 milijuna gledatelja! Treće mjesto zauzela je nova sezona planetarno popularne serije ”Money Heist” koja je već godinama držala prvo mjesto na ljestvici najgledanijih serija iz produkcije Netflixa. Nakon nje, na četvrtom se mjestu pronašla dramatična, hiperrealna serija ”Maid” koja prati prču mlade, samohrane majke koja se u Americi bori s raljama birokracije, a s kojom se poistovijetilo toliko žena diljem svijeta koje su uspješno plasirale ovu ”must watch” seriju na visoko mjestu na TOP 10 ljestvici. Peto mjesto zauzela je tinejdžerska serija ”Sex Education” koja je sa svojim dovitljivim humorom osvojila srca različitih generacija diljem svijeta!

Ljestvica najgledanijih TV serija:

  1. Squid Game
  2. Lupin
  3. Money Heist
  4. Maid
  5. Sex Education
  6. You
  7. Sweet Tooth
  8. Sex/Life
  9. Lupin (dio 2.)
  10. Fate – The Winx Saga

(E.M)

Oznake: Netflix, serija