Magazin 27.08.2015.

Zoran Cvijanović zbog dugova završio na ulici

ČITANJE: 1 minuta

zoran cvijanovic

Proslavljeni srpski glumac i producent Zoran Cvijanović ostao je bez stana i novca zbog prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika.

– Zoran nema gdje da prespava u Beogradu. Nije mogao da sanja da će od nekadašnjeg prijatelja i saradnika u biznisu doživeti takvu prevaru. U potpunom je rasulu bez novca i finansija- kaže izvor jednih dnevnih novina.

Cvijanović je početkom 2000. godine pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najboljim prijateljem, inače uspješnim producentom sa kojim je zajedno podizao kredite za nabavku mašina.

Od glumca je traženo da svoj dio udjela u kompaniji prepiše na svog prijatelja kako bi podigli još jedan kredit. Druga stana to nikada nije učinila, a poslije je Zoranu odbila da vrati njegov dio vlasništva.

Stvar se još dodatno komplikuje jer je umjetnik svom poslovnom partneru navodno dao i posljednju ušteđevinu koju je namjenio za kćerkino školovanje.

Loša vijest po porodicu Cvijanović stigla  je posljednjih dana jer je morao da napusti stan na Vračaru u kome živi, jer nije uspeo da isplati dugovanja od 70.000 evra te se našao na ulici.

(Kurir)