Magazin 15.06.2021.

ŽURKA NA BANJ BRDU: OXIA na Fresh Wave Pikniku 26. juna

ČITANJE: 2 minute

U subotu, 26. juna 2021. godine, na jednoj od najmagičnijih lokacija u BiH – banjalučkom Banj brdu, održaće se novo, peto po redu izdanje najiščekivanije žurke na otvorenom.

Na platou, kultnom plesnom podijumu Piknika, nastupiće rezidenti Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack i Woodie, gosti Stefan Ivanković i Goran Emkić, a zvijezda večeri je fenomenalni francuski DJ OXIA!

Još od svog prvog EP-a 1995. godine na Ozone Records-u, OXIA se pozicionirao u sam vrh francuske elektronske muzičke scene. Sa serijom izdanja na etiketama kao što su Goodlife, Intec, Terminal, Kompakt, 8bit, Tsuba i mnogi drugi tokom godina potpisao je impresivnu listu izdanja koja ga je zakucala u sam svjetski vrh elektronskog zvuka. Legendarna i bezvremenska hit traka „Domino“, objavljna još 2006. godine, ima više od 45 miliona pregleda na YouTube-u, a dotjerano reizdanje ovog klasika objavljeno je na početku 2017. godine u čast desetogodišnjici nastanka singla. Gotovo nevjerovatno ali itekako istinito Domino i dalje plijeni pažnju iskonskih ljubitelja elektronskog zvuka širom svijeta, baš kao što je bio slučaj i kad je prvi put objavljen.

OXIA je jedan od onih višestruko nagrađivanih izvođača koji je za DJ pultom obišao planetu i to nekoliko puta, a njegovi nastupi su nezaboravni, bilo da se radi o onima na velikim festivalima pa do intimnih klubova i od velikih klubova do intimnih festivala. Njegova bogata širina pokriva svako poglavlje noći koje je moguće zamisliti i predstavlja najkraći put kao aspolutnom zadovoljstvu istančanim zvukom i neponovljivim izborom. Bez sumnje OXIA će i ovaj put ubrizgati čistu ljubav u svoj set namjenjen publici predstojećeg Fresh Wave Piknika.

Petnaest mjeseci čekali smo priliku da se ponovo družimo i uživamo u muzici, a predstojeći Piknik put je da se podsjetimo na festivalsku atmosferu Fresh Wave Festivala i zajedno slavimo ljubav, muziku i radost druženja, sa nekim od najuzbudljivijih imena svjetske muzičke elektronske scene!

Fresh Wave Piknik počinje u 12, do 17 sati ulaz će biti slobodan, a nakon toga cijena ulaza je 15KM. Ulaznice će se uskoro naći u prodaji, a prodajna mjesta su Pub Hogwarts i na ulazu na dan događaja. Više detalja moći će te saznati na našim nalozima na društvenim mrežama i na www.freshwavefestival.com.

(SB)

Oznake: Fresh Wave