Magazin 05.03.2016.

Zvanično: Ćerka Vitni Hjuston umrla od droge i davljenja

ČITANJE: 1 minuta
bobi kristina
Na dan koji je trebalo da bude njen 23. rođendan objavljeni su rezulatati autopsije preminule ćerke Vitni Hjuston. Bobi Kristina je umrla je od kombinacije davljenja i droga, sudeći po autopsiji, prenosi MTV.rs.

Medicinski zvaničnici su rekli da je korišćen alkohol, marihuana kao i lijekovi za smirivanje. Oni su takođe naglasili da nije moguće utvrditi da li je smrt bila slučajna ili namjerna.

Bobi Kristina Braun umrla je 26. jula 2015. nakon nekoliko mjeseci provedenih u komi. Njen otac, Bobi Braun, kritikovao je rezultate autopsije.

-Prvo i najvažnije, prije 23 godine, na današnji dan rodila se Bobi Kristina. Krisi će uvijek živjeti u mom srcu i duši. Volim svoju djevojčicu. Mediji objavljuju rezultate autopsije, prije nego što je iko doveden pred lice pravde zbog njene smrti, a to me izluđuje. Molimo vas, molite se za moju porodicu- rekao je Braun u izjavi.

U tužbi protiv Nika Gordona iz juna 2015. Bobi Braun je optužio Bobi Kristininog bivšeg dečka da ju je emotivno i fizički zlostavljao.

(NN)