Fudbaler Krupe o pogotku u meču sa Slobodom: “Prvi gol u ligi najljepši poklon za Vaskrs”

Dati prvi gol pred svojom publikom u meču, koji je donio veoma važnu pobjedu za ekipu Krupe, za mene je najljepši poklon za vaskršnje praznike, kaže Zoran Šamara, fudbaler Krupe.

Igrač koji je ponikao u omladinskom pogonu Krupe u svom drugom nastupu za prvi tim Krupe postigao je u 80. minutu treći gol za ubjedljivu pobjedu nad Slobodom (3:0).

– Presrećan sam zbog prvog gola u Premijer ligi BIH. Još više sam srećan što sam do gola došao pred našom publikom pred vaskršnji praznik, i tako obradovao naše vjerne navijače. Moram se zahvaliti i saigračima koji su odigrali odličan meč, i tako mi pružili šansu da se upišem u strijelce čim sam ušao na teren – kaže Šamara i dodaje da je ova pobjeda dodatno motivisala cijeli tim.

– Igrali smo dobro u zadnje vrijeme, ali nismo imali sreće da to pretvorimo u bolje rezultate, sad se sve sklopilo, dobra igra i važna pobjeda nad jednom kvalitetnom ekipom poput Slobode. Pokazali smo svima da znamo igrati fudbal i da nismo slučajno u ligi za Šampiona – kaže talentovani fudbaler.

Krupa je ovom pobjedom na dva boda od Slobode i tri od Radnika, tako  da je dobila i priliku da se bori za Evropu.

– Pojavila se ta šansa da se borimo za četvrto mjesto, ali ne razmišljamo previše o tome. Krupa je velik uspjeh ostvarila i plasmanom među šest najboljih ekipa, stojimo čvrsto na zemlji, idemo iz meča u meč, važno je da dobro igramo, a tad dolaze i dobri rezultati poput ove pobjede – kaže Šamara i dodaje da ovom igrom treba nastaviti već u sljedećem meču protiv Sarajeva.

– U sljedećem meču gostujemo Sarajevu, ekipi koja je u svemu bolja od nas, ali ako budemo igrali kao protiv Slobode, vjerujem da niko ne može lako doći do pobjede protiv nas – kaže 19-godišnji fudbaler Krupe.

Starčević: Pobjeda u pravo vrijeme

Slobodan Starčević trener Krupe kaže da je pobjeda protiv Slobode ostvarena u najboljem momentu.

– Imali smo neku vrstu imperativa, istina više nametnutog sa strane, nego što je dolazio od strane kluba. Ekipa je dobrim igrama protiv Radnika i Željezničara pokazala da izlazi iz rezultatske krize, tako da sam pred ovu utakmicu rekao igračima da je preuzimam krivicu za eventualni poraz na sebe, a da oni izađu na teren i da igraju fudbal. Iako, djeluje na osnovu rezultata 3:0 da smo lako došli do pobjede, bila je to veoma neizvjesna utakmica do 70. minute, kad smo  iskoristili dvije greške protivnika  i došli do zaslužene pobjede, u najboljem momentu za cijelu ekipu – kaže Starčević.

(EuroBlic)

 

Mikula: Raduje me prvi nastup u Banjaluci!

Popularni muzičar, pjevač, internet zvijezda i narodni tribun iz Nožičkog kod Srpca, Bojan Mikulić Mikula održaće koncert pod nazivom “Ja teb pričam kako je” 25. januara u Gradskom pozorištu Jazavac u Banjaluci.

Škola crtanja i slikanja za djecu

Škola crtanja i slikanja za djecu i omladinu sa invaliditetom ili bez njega, koju organizuje Organizacija amputiraca UDAS, nakon zimske pauze biće nastavljena 3. februara.