I ove školske godine sportska takmičenja banjalučkih učenika

Prva sjednica Organizacionog odbora liga takmičenja grada Banje Luke u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske, održana je juče u Ministarstvu porodice, omladine i sporta RS. 

Na sjednici su dogovoreni termini početka takmičenja, plan finansiranja i uputstvo o organizovanju liga takmičenja koje će biti organizovano u košarci, odbojci, rukometu, malom fudbalu, a od ove godine i u šahu.

U liga takmičenje uključene su sve osnovne i srednje škole sa teritorije grada i na ovaj način im se omogućuje nastavak takmičenja na regionalnom takmičenju u okviru Malih olimpijskih igara RS.

Liga takmičenje banjalučkih škola zajednički organizuju Grad Banja Luka i Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS.

 

Student Igokea uzela KUP Srpske

Senzacija u Kupu Republike Srpske. Košarkaši Student Igokee su prvi put osvojili trofej tako što su u Mrkonjiću savladali favorizovanu Mladost nakon produžetka 94:84.

Robi u Banjaluci: Pamtim “ono” finale Kupa SFRJ

Novi selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki boravio je u utorak u Banjaluci, gdje je u razgovoru za Radio-televiziju Republike Srpske govorio o “zmajevima”, Zvezdi i Partizanu u Ligi Evrope, Hrvatskoj i Srbiji na SP u Rusiji…

Galešić potpisao za Krupu, ne igra protiv Borca

Vezni igrač Goran Galešić novi je igrač Krupe. Nakon što je u zimskom prelaznom roku raskinuo saradnju sa banjalučkim Borcem, pomenuti fudbaler je imao nekoliko ponuda, ali se na kraju odlučio da ostane u svom gradu i preseli u kanjon Vrbasa.

Banjalučanin na kladionici dobio nevjerovatnih 99 208 KM

Jedan igrač iz Banjaluke u kladionici AM Sport uplatio je dva ista tiketa sa zajedničkim dobitkom od nevjerovatnih 79 366, 80 KM ali tu nije kraj jer je usrećio i kuma koji je prepisao tiket od njega vjerujući u kumove odluke.