Magazin 22.03.2016.

10 znakova da vas voli malo više nego vi njega

ČITANJE: 4 minute
ljubav-par
Provjerite da li su osjećanja ipak malo jača sa njegove strane…

1. Strpljiv je sa vama, čak i ukoliko lako “planete” i naljutite se na njega

Naravno da vam neće reći da izađete napolje kako bi započeo svađu sa vama jer on ne želi da budete u lošim odnosima, a posebno ne zbog neke sitnice. Ili će zaboraviti ono što ste rekli ili će vas zadirkivati na takav način da ćete se oraspoložiti.

2. Svako veče vas zove i govori vam da vas voli

Sigurno je bilo dana kada ste otišli u krevet i niste mu rekli čak ni “laku noć” samo zato što ste bili previše umorni ili ste željeli da ga testirate i vidite da li će učiniti prvi korak (što je naravno i uradio). Vi ste posljednja osoba na koju misli prije spavanja, i normalno je da vam to daje do znanja.

3. Nedostajete mu

I to ne samo nakon što vas ne vidi par dana, nego mu nedostajete čim je otišao kući poslije vašeg sastanka. Vjerovatno bi želio da se cijelo veče pozdravlja sa vama i želi vam laku noć, samo da se ne biste razdvajali.

4. Svaki dan proveden sa vama, njemu je lijep dan, čak i ako je bio težak

Možda želite da zaboravite taj dio dana samo zato što je bio previše stresan, ali on ne osjeća tako. Sigurno je da je i on bio pod stresom, ali je ipak srećan što je imao priliku da i taj težak trenutak podijeli sa vama. Iz tog razloga, taj dio dana nije bio gubljenje vremena za njega ili nešto za šta bi poželio da se nije ni desilo. Možda je to, što je tako težak momenat podijelio sa vama, za njega nešto zaista posebno.

5. Svaki put kada imate seks on se potrudi da doživite orgazam

I zaista, u seksu se ne radi samo o njemu i njegovom zadovoljstvu. U svemu tome ste bitni i vi. On je svjestan toga i zato se svaki put potrudi da i vi doživite vrhunac.

6. Gleda samo u vas kada izađete u grad

To ne znači da je zaluđen, da ne zna gdje se nalazi i da neće čuti konobara kada mu se obraća. On je itekako prisutran i “budan” samo ne želi da odmjerava druge djevojke jer ga ne interesuje niko drugi osim vas.

7. Podržava vas i vaše životne odluke

On je taj koji vas bodri, pomaže vam svojom pozitivnom energijom da ostvarite ciljeve i ukazuje vam u kom pravcu treba da idete u onim trenucima kada ste zbunjeni i neodlučni. Čak i ukoliko se ne slaže sa nekim vašim postupcima i izborima, prvo će da vas sasluša i pokuša da razumije zašto ste tako postupili, prije nego što nešto prokomentariše i da svoje mišljenje.

8. Žrtvuje se zbog vas

Doći će po vas poslije posla, u vrijeme najvećeg “špica” u gradu ili će radije provesti vrijeme sa vama nego igrajući video igricu sa drugarima ili će ti pak dati posljednje parče nečeg što oboje volite da jedete. Učiniće sve da vas razmazi i neće ništa tražiti za uzvrat. Sve ovo je dokaz da to radi iz ljubavi prema vama.

9. Učiniće sve što je u njegovoj moći da vas nasmije

Čak i ukoliko ima težak dan ili je zabrinut i uznemiren zbog nečeg, ostaviće to po strani i potruditi se da uživa u vašem zajedničkom trenutku i sreći. Tako mu lako polazi za rukom da vas učini srećnom da se čini kao da to radi bez imalo napora.

10. Uzbudi se i osjeti neočekivanu radost (leptiriće u stomaku ili mu se pojavi osmijeh na licu)

Bez obzira da li se radi o vašem zajedničkom putovanju koje planirate ili ste mu rekli da je zgodan, on dobije vrtoglavicu. Naravno da i on želi da bude voljen i da osjeti da druga osoba žudi za njim i upravo iz tog razloga, kada neko (vi) koga on toliko voli pokaže bilo koju vrstu naklonosti, njegovo srce se će se “istopiti”.

(Cosmopolitan.rs)