Magazin 21.03.2016.

7 stvari koje muškarci traže u ženama, a nijedna nije izgled

ČITANJE: 3 minute
zena
Istina je da će se svaki muškarac okrenuti za zgodnom ženom, no to nužno ne znači da bi htio biti u vezi s njom ili je oženiti
Iako većina žena pomisli kako muškarci traže samo lijepe i zgodne žene te da će jednu od takvih prije pozvati na sastanak, to baš i nije tako.

Kolumnista Anthony D’Ambrosio otkriva što to zapravo muškarci žele pronaći u ženama, a na listi od 7 stvari, ni jedna nije izgled!

1. Ličnost

Istinska ljepota ne dolazi izvana. Biti lijep znači kakva ste zapravo osoba iznutra. D’Ambrosio kaže kako je upoznao nekoliko žena koje izgledaju savršeno, ali im je karakter “prljav kao beton u podzemnoj željeznici u New Yorku”.

Muškarci žele da žena bude svoja i pokaže kakva je zapravo. Naručite topli sendvič kad ste s njim, zaprljajte se kečapom, nije bitno, samo budite opušteni, nasmiješeni i svoji.

2. Poštovanje

Kako se predstavljate govori puno toga o tome kakva ste zapravo osoba. I ovoga puta nije riječ o oblačenju jer je sasvim normalno da žena voli pokazati svoje atribute. Riječ je o društvenim mrežama koje su mnogim muškarcima zapravo vaš životopis. “Popularne” djevojke koje sto puta dnevno objave svoju fotografiju, status, što rade, s kim i gdje, i nisu toliko zanimljive muškarcima.

Muškarci ne žele ženu koja je svugdje, radi svašta sa svakim. Ne možete poštovati muškarca ako ne poštujete sebe, kaže Anthony D’Ambrosio.

3. Privrženost

Muškarcima je fizički kontakt jako bitan, za njih sve počinje dodirom. Stoga se ne ustručavajte grliti i ljubiti svog muškarca i tražiti zaštitu u njemu. Njemu će to puno značiti.

Isto kao i žene, i muškarci žele da ih žena prva poljubi, uhvati za ruku, zagrli ili samo pita kako mu je prošao dan.

4. Inteligencija

Konstruktivan razgovor izluđuje muškarce. Inteligentne žene znaju puno toga o svijetu koji ih okružuje, ali i imaju želju promijeniti neke stvari. Razmišljaju kritično i potiču muškarce na razmišljanje.

Žele biti uspješne i nije im jedina briga kupiti torbu po posljednjoj modi ili dizajnerske cipele.

5. Samopouzdanje

Život je težak i svaki dan je nova borba, zato je većina muškaraca sretna kada ima ženu punu samopouzdanja pored sebe.

Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostacima voljeće i svog muškarca. I ovoga puta nije riječ samo o samopouzdanju zbog dobrog izgleda već i jakog karaktera.

  6. Ambicije

Muškarci vole kada se oni brinu za svoju porodicu i sve planiraju, no jednako tako im je važno da se u to uključe i žene. Muškarci ne žele sve odluke donositi sami, žele ženu ”vizionara” koja će im biti oslonac i podrška, a koja će takođe imati planove za zajedničku budućnost.

Žene koje ničemu ne teže često odbijaju muškarce. Oni vole žene koje žele biti dobre majke, supruge i svakoga dana trude se biti što bolje.

7. Skromnost

Kada traže životnu partnerku, muškarci često žele da je ona skromna.

Skromne žene saosjećaju s drugima i često stavljaju tuđu sreću ispred svoje. No to rade na takav način da im to donosi mir i sreću.

(Atma.hr)