Magazin 30.03.2016.

8 tipova muškaraca na koje se žene lože

ČITANJE: 4 minute
ljubav
Šta žene vole? To je pitanje sa kojim se bori mnogo muškaraca još prije istoimenog filma u kojem Mel Gibson pokušava da pronađe odgovor na ovo pitanje.

Od svakakvih gurua do poznatih ličnosti koje tvrde kako muškarac treba da se ponaša da bi se svidio ženi, ipak je to i dalje ostala mala tajna žena smieštena iza velike nauke.

A suština je jednostavna, ženama može da se svidi svaki tip muškarca, uključujući i one na koje niko ne bi ni posumnjao, a evo koji su:

1. Muškarac koji zna da kuva: Ovo je već očigledno, ali kada muškarac zna da kuva mnogo znači ženama i one znaju da poštuju to.  Kaže se da je put do srca muškarca preko stomaka, pa što se to ne bi važilo i za žene? Ovo samo pokazuje koliko je muškarac samostalan i koliko zna da se brine o sebi, što znači da će se lepo brinuti i o vama, zar ne?

2. „Štreberi“: Ovo možda i nije neka novost, ali žene vole „štrebere“. Od čitanja stripova do programiranja, u svakom muškarcu žele da pronađu makar tračak pametnjakovića, ali ne žele to uvijek da priznaju. Takođe, ako muškarac obožava sve o muzici, sportu ili nečemu drugom, to samo pokazuje koliko je on stravstven prema tome i koliko mu znači, a strast je jedna od najbitnih stvari u vezi. Isto tako, ako on pokuša da vas „uvuče“ u to što mu se sviđa, poželjećete i vi njemu da pokažete nešto što volite, pa vam nikada neće biti dosadno i uvijek ćete imati šta da radite zajedno.

3. Buntovnici: Uspjeh je u tradicionalnom, biznis svijetu definitivno atraktivan mnogim ženama i to iz očiglednih razloga. Ali nije svaka žena ista i ne gleda svaka na diplomu i taj uspjeh isto. Čak je mnogim ženama to i dosadilo, da ih muškarci stalno impresioniraju tipičnim pokazateljima bogastva. Romantika je sačinjena od avanture, a avanture od igranja po svojim pravilima, a ne društvenim. Tako da muškarac koji je takav – buntovnik, i koji zna da uživa pravi macan za žene… Pogotovo ako je u kožnoj jakni.

4. Oni koji vole da čitaju knjige: Iako je pravi kliše, mnoge žene sanjaju o sceni u autobusu ili vozu u kojem dečko preko puta vas čita knjigu koju i ona čita. Susretanje pogljedima, pa osmijeh i na kraju konverzacija o knjizi i razmjeni telefona. Žene vole muškarce koji vole da čitaju i koji znaju da se upuste u čaroban svijet mašte. Ipak je „Hej, čitala sam i ja to!“ odličan početak konverzacije.

5. Metroseksualci: Trenutno su popularni brada, duga kosa, muške punđe i iako to sve lijepo stoji muškarcima, ipak mislimo da je glatko i mirišljavo lice ljepše (tj. većina misli, ovde je ipak riječ o ukusima). Takođe bi mogli malo da izađu iz trenerki i opuštene garderobe i da se srede, pa čak i za njobičniji izlazak u kafić. To ne samo da će osvježiti njegov izgled, već će osvježiti i pogled na njih. Znači, ako se muškarac brine o sebi, njeguje kožu, kosu i zna kako da se obuče on je u ženskim očima “wow”.

6. Dovoljno perverzni: Moderna želi zna šta želi u krevetu. A ako nas je išta naučila popularna  franšiza knjiga i filmova, to je da žene ne bi trebalo da kriju št žele da dobiju i da budu malo blesavije i “čudnije”, a to voli mnogo žena! Kao što i same znate, muškarci imaju isti broj fantazija kao i mi, tako da volimo one koji žele i da ispune te fantazije i koji ih iniciraju (jer smo mi ipak previše fine…?).

7. Koji ne piju: U današnje vrijeme se sve maltene vrti oko alkohola, jer je postao “društveni lubrikant”. Uz njega se opuštamo i mijenjamo ličnost i što je ženama najvažnije, smanjuju nervozu kada upoznaju nekog novog. Ali, sve je mnogo ljepše bez takvih vještačkih promjena. Kada muškarac ne pije, dobija najveći mogući plus kod žena i to je zaista tako. To pokazuje koliko je njegova ličnost jaka i koliko ne popušta pod uticajem društva. Isto to važi i za pušenje cigara.

8. Skromni muškarci: Humor je ključ za privlačenje žena, uvijek bilo i biće. Vole kada ih muškarac opusti i nasmije svojim šalama, pogotovo nakon napornog dana. Da ne pričaju o šalama na njegov račun. Takođe, vole kada je muškarac samouvjeren i najvažnije iskren, a ne kada se pravi da je gospodin savršeni, a  u stvari nije ni blizu tome. Skromni muškarci koji se ne hvale onim što imaju, već imaju sto i jednu temu za razgovor su možda i najbolji sagovornici, a uz to i dobri partneri koji cijene ono što imaju.

(NN)