Izbori 2024 29.09.2024.

“Pobjeđujemo – a to znači nove puteve!”

ČITANJE: 1 minuta

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, dr Nikola Šobot, danas je posjetio sela Melina i Obrovac, gdje je sa mještanima razgovarao o ključnim infrastrukturnim problemima i planovima za unapređenje osnovnih usluga. U oba sela, Šobot je dao čvrsta obećanja da će se poboljšanje putne infrastrukture i obnova školskih objekata naći među prioritetima njegove vlasti.

“Pobjeđujemo – a to znači nove puteve i obnovljene škole,“ poručio je Šobot mještanima, naglašavajući važnost ulaganja u osnovne uslove života. U Melini, gdje su mještani bili prinuđeni sami održavati puteve svojim mašinama, obećao je da će lokalna vlast preuzeti odgovornost i hitno obnoviti puteve do kuća, kao i riješiti problem učestalog nestanka vode.

U Obrovcu, Šobot je istakao potrebu za hitnom obnovom devastirane škole i poboljšanjem vodosnabdijevanja, kao i rješavanje problema sa nekategorizovanim putevima, što već godinama otežava život u ovom dijelu Banjaluke.

„Ova sela su predugo bila zanemarena, a to se mora promijeniti. Pobjeđujemo jer znamo kako rješavati ove probleme i donijeti napredak svim dijelovima Banjaluke. Pobijediće Melina, pobediće Obrovac, pobijediće Banjaluka,“ zaključio je Šobot.