Magazin 26.05.2017.

“ArtTipično veče” okuplja regionalne književnike

ČITANJE: 1 minuta

Umjetničko veče pod nazivom “ArtTipično Veče”, koje organizuju Banjalučki “Nevid” teatar u koprodukciji sa caffe barom “Žiža” biće održano u subotu (27. maja) u ovom baru s početkom u 20.33 časova.

“ArtTipično veče” će ugostiti 10 književnih stvaralaca (Borjana Mrđa, Tanja Stupar – Trifunović, Vladana Perlić i Danijel Gatarić iz Banjaluke, Lana Bojanić, Lara Mitraković, Josip Razum, Martin Majacenović, Vigor Vukotić iz književne grupe “90+” iz Zagreba i gospodin Alen Brlek) iz šireg regiona, strastvene pjesnike i prozaike i glumca/umjetnika (Dejan Andrić) koji će mikrofon dijeliti sa autorima dok budu prolazili kroz djela.

“Pustićemo laganu muzičku podlogu, možda zvukove prirode, možda zapaliti svijeće, a možda ćemo na platno projektovati kadrove klasično prelijepih krajolika. Ljudi će se opustiti, gosti i autori, zbližiće se i družiti dok ću ja kroz sve to biti apsolutno siguran da je osjećanje ispunjenog života moguće uprkos mnogim, naizgled neizbježnim i jakim kontrastima koje nam svima ovo doba bona fides i bezrezervno pruža”, poručio je organizator i idejni pokretač Ognjen Popović.

(Nezavisne)