Magazin 01.06.2017.

Banjalučani u kino idu u Prijedor čekajući renoviranje “Palasa”

ČITANJE: 1 minuta

Dok je u toku renoviranje multipleksa “Palas” u Banjaluci ljubitelji filma ostali su uskraćeni za najnovije hitove među kojima se izdvajaju “Pirati sa Kariba – Mrtva usta ne govore” sa Džoni Depom u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua.

Nestrpljivi ljubitelji filma koji svog omiljenog gusara ne žele da gledaju u kućnom ambijentu, sa lošim snimkom preko interneta pronašli su alternativu odlaskom u kino Kozaru u Prijedoru koje emituje 3D filmove. Kako su nam rekli zaposleni na prodaji karata nismo jedini nestrpljivi fanovi ovog serijala koji su došli iz Banjaluke da uživaju u novim avanturama najpopularnijeg filmskog gusara.

Cijena ulaznica je nešto niža nego u Banjaluci pa za 3D prejekciju Pirata potrebno je izdvojiti 4KM.

Kino Kozara u potunosti je renovirano 2010. godine, a od 2014. opremljeno je 3D tehnologijom. Kino Kozara posjeduje jednu kino salu koja je klimatizovana a i ima 161 sjedište.

Banjalučki multipleks “Palas” svoja vrata za sve posjetioce ponovo će otvoriti 9. juna. Portparol bioskopa u gradu na Vrbasu Marina Popović ističe da renoviranje banjalučkog kina teče po planu i da se sada radi užurbano na završetku radova. “Devetog juna će biti zvanično objavljen novi repertoar filmova”, istakla je Popovićeva. Dodaje da će Banjalučani uskoro imati priliku i da saznaju šta ih to sve osim filmova očekuje u novom ambijentu multipleksa “Palas”.

Podsjećamo, zahvaljujući građanskoj inicijativi pokrenutoj putem društvenih mreža, lica sa invaliditetom uskoro će moći da prisustvuju projekcijama u banjalučkom multipleksu “Palas”.

(mojKontakt)