Magazin 11.08.2016.

Banjalučki bend svira na Zaječarskoj gitarijadi

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučki bend “Logic System Disorder” zasviraće večeras u prvoj polufinalnoj večeri kultne Zaječarske gitarijade, a svojim autorskim numerama “Distance” i “She” pokušaće izboriti što bolji plasman.

Pred put u Zajačar, muzičar Dario Berg iz ovog benda, otkrio je za “Jelen Music Show” sve detalje vezane za njhove pripreme za ovo repesektabilno muzičko takmičenje.Oni su, kako je podsjetio Berg, nastup u Zaječaru osvojili kao prvplasirani na nedavno održanoj Banjalučkoj gitarijadi powered by Jelen Music.

“Banjalučka gitarijada je bila iznenađujuće odlična! Stvarno to nismo očekivali, jer je bilo zaista sjajnih bendova. Fantastična atmosfera, odlična podrška domaće publike, jednostavno sjajno”, prisjetio se Berg.

Jedna od nagrada koju su osvojili, je i nastup na gitarijadi u Zaječaru i to im, kaže Berg, znači neopisivo mnogo.

“Nadamo se da ce biti dosta raspoložene publike, a sigurni smo da će atmosfera biti sjajna. Mi ćemo dati sve od sebe da se predstavimo u što boljem svjetlu”, poručio je Berg.

Kada je u pitanju “Jelen Music Show”, momci iz ovog benda su oduševljeni idejom da je pokrenut projekat koji promoviše isključivo BiH muzičku scenu.

“Zaista nam je trebala ovakva jedna lista i ovakav jedan šou koji će pokazati da se muzička scena u BiH itekako gradi. Sigurno je da će ovaj projekat biti podrška i podstrek mnogim talentovanim mladim ljudima da se otisnu u muzičke vode”, poručuju iz benda “Logic System Disorder”.

(Mondo.ba)