Magazin 08.07.2016.

Banjaluka: Besplatan prevoz na Truck and Roll Fest

ČITANJE: 1 minuta

U okviru manifestiacija koja će se održati povodom “Kotorvaroškog kulturnog ljeta 2016” danas od 19 sati na Gradskom trgu počinje Truck and Roll Fest, koji će okupiti veliki broj bendova. Za Banjalučane organizovan i besplatan prevoz!

Prve festivalske večeri nastupaju: Brutal Protest, Grana Jorgovana, Trigersi, a nakon toga zabava se seli u kamp gdje će u okviru after programa nastupiti DJ April (House, Acid, Techno) iz Banjaluke. Drugog festivalskog dana sviraju Tatto, Ispad i The Story kao i DJ Dejan Kuzmić.

Ovogodišnji festival “Truck n Roll Fest Čaršija” organizovali su mladi Kotor Varošani u saradnji sa Domom kulture “Miroslav-Miro Pejović”.

“Odlučili smo da ubacimo i takmičenje demo bendova zbog promocije mladih autora sa naših prostora i besplatan kamp u vidu dvodnevnog odmora u prirodi na lokalnom kupalištu u blizini Trga na kojem se održava festival”, rekao je ranije za MONDO organizator festivala Đorđe Bojić.

Takmičarski i revijalni dio programa počinje od 19 sati na Trgu, a nakon toga zabava se seli u kamp na Bjelinama gdje će biti žurke!

Za sve zainteresovane koji dolaze iz Banjaluke organizovan je i besplatan prevoz. Potrebno je samo da se javite u INBOX Facebook stranice festivala i dobićete dokument koji trebate ištampati.

Dolazak je moguć bilo kojom redovnom linijom iz Banjaluke, a povratak je u 4 sata iza ponoći iz Kotor Varoša.

(mondo.ba)