Magazin 23.03.2016.

Banjaluka: Razgrabljene ulaznice za koncert Maje Sar

ČITANJE: 2 minute
maja sar
Kantautorka, kompozitorka i pjevačica Maya Sar je na konferenciji za medije koja je danas održana u Banjaluci podijelila utiske sa prisutnim novinarima o pripremama za predstojeću turneju. Ona je izrazila oduševljenje činjenicom da su ulaznice za koncert, koji će se održati 1. aprila u NPRS u Banjaluci, rasprodate.

Veliko interesovanje vlada za turneju “Live in Theatre” Maye Sar, koja će početi ovog petka koncertom u Tuzli, a nastaviti sa koncertima u Banjaluci, Mostaru i Sarajevu.

-Presrećna sam što za ovakav tip koncerata postoji interesovanje, sama činjenica da su karte 10 dana prije rasprodate, govori da u našoj zemlji još uvijek postoji
publika koja ima svoje kriterije i za koju se vrijedi boriti- istakla je Maya Sar.

Maya Sar je dodala da se probe svakodnevno odvijaju, a kompletan desetočlani bend vrijedno radi na pripremi repertoara.

-Pjesme koje ću izvesti na koncertu su autorske, na čemu i počiva moja karijera. Takođe, sviraćemo nekoliko pjesama koje sam komponovala za druge izvodjače, koje publika zna kroz drugačije izvedbe- zaključuje Maya Sar.

Ističe kako želi da se ljudi koji će doći na koncert osjećaju zaista posebno.

-Dame da obuku svoje svečane haljine, jer prelijepi ambijent Narodnog pozorišta i program koncerta upravo i jeste prilika za to. Moji saradnici i ja se od srca radujemo svakom licu koje ćemo vidjeti u publici- rekla je sa osmjehom.

Producent turneje Mahir Sarihodžić je istakao da će koncert upotpuniti i specijalni gosti, vrhunski muzičari, a koji će u posebnom odabranim duetskim pjesmama zajedno sa Mayom Sar nastupiti na sceni Narodnog pozorišta RS.

Jedinstveni koncertni događaj o kojem će se sigurno pričati i koji će publika dugo pamtiti u Banjaluci, koproducentski potpisuju “Play Team” iz Banjaluke i „Long Play Production“ iz Sarajeva. Koncerti u svim gradovima počinju u 20 sati.

(Istinito.com)