Vijesti 21.10.2016.

Banjaluka: Rođeno 15 beba, duplo više djevojčica

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci je juče rođeno 15 beba, a iako se u posljednje vrijeme u našem gradu rađa više dječaka, djevojčice su uzvratile: rođeno ih je duplo više.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka

Evidentirano je šest krivičnih djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći

Pregledana su 82 pacijenta i obavljeno je 14 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je 15 beba, 10 djevojčice i pet dječaka.

Vatrogasna jedinica

Četiri intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

– od 09,00 do 15,00 časova – dijelovi ulica: Braće Mažar i Majke Marije, Kralja Petra I Karađorđevića, Šoše Mažara, Skendera Kulenovića, Branka Majstorovića i Zmaj Jovina, te dio naselja Rekavice;
– od 09,00 do 11,00 časova – dijelovi ulica: Lovćenske, Drakulićke, Sedmi februar, Ključke, Ljevčanske i Kralja  Aleksandra I Karađorđevića;
– od 11,00 do 13,00 časova – dijelovi ulica: Lovćenske, Kneževske, Manjačke i Mihajla Petrovića Alasa;
– od 11,00 do 14,00 časova – dio Ulice Ljutice Bogdana;
– od 09,00 do 14,00 časova – dijelovi ulica: Nenada Kostića i Dubičke, te dijelovi naselja: Bistrica, Motike i Karanovac.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.