Magazin 07.09.2016.

Banjaluka: Tri eXposure žurke do kraja godine!

ČITANJE: 2 minute

eXposure team vam s ponosom najavljuje trostruko muzičko druženje sa ljubiteljima elektronske muzike.

Naime, u septembru, novembru i decembru u DKC Incel biće održane tri sjajne žurke, na kojima ćemo plesati uz muziku nekih od najblistavijih DJ zvijezda današnjice.

Prva je na redu u subotu 17. septembra, kada nam u goste stiže Holanđanin Rob Hes.

Njegov zvuk se može opisati kao sirov, energičan, ali istovremeno veoma muzikalan. Rob je jedan od onih umjetnika čiji rad odmah prepoznate, bez trikova i suvišnog uvjeravanja.

Ovaj mladi i izuzetno talentovani Holanđanin tek odnedavno privlači veliku pažnju svjetske tehno scene, ali nikako ne može da se kaže da je nov u ovom poslu.

hes2

Multitalentovani DJ i producent ima više od 10 godina iskustva u studiju i bezbroj izdanja pod različitim pseudonimima. On je svakako jedan od muzičkih dijamanata koji je predugo ostao skriven od očiju šire javnosti.

Ipak, i tome je došao kraj. Njegova novija izdanja nose etikete uglednih izdavačkih kuća, među kojima su “SCI + TEC” (Dubfire), “Tronic” (Christian Smith), slavni “Bedrock”, kao i “Ovum” (Josh Wink).

Svako naredno izdanje Roba Hesa donosi mu sve više zaslužene pažnje. A vi imate sjajnu priliku da ga premijerno vidite i čujete u našem gradu, na velikoj eXposure žurci!

U goste će nam doći i tuzlanski DJ i producent Borg, a domaća podrška biće Alexander G, Sega i Torby Jay.

Naredni eXposure Backsperience zakazan je za 11. novembar, kada u naš grad nam stiže Matt Sassari, a treća žurka je 3. decembra, a lajnap za nju biće objavljen naknadno.

Sve tri žurke biće održane u DKC Incel, a više informacija čeka vas na zvaničnoj eXposure Facebook stranici.

(mondo.ba)