Magazin 29.03.2016.

Banjaluka: Zbog velikog interesovanja dva koncerta Divanhane

ČITANJE: 1 minuta
divanhana
Sevdah sastav “Divanhana” će 15. aprila održati dva koncerta u Narodnom pozorištu RS (NP RS) u Banjaluci povodom promocije novog albuma “Zukva”, objavljenog 29. januara u izdanju britanskog izdavača “ARC Music”.

Za koncert popularnog sevdah sastava se danima traži ulaznica više, stoga ne čudi informacija iz službene prodaje da je koncert već 20 dana prije samog održavanja već rasprodan.

Tim povodom članovi “Divanhane” su odlučili svim Banjalučanima pokloniti još jedan dodatni koncert, tako da će pored koncerta u 19 časova, u NP RS biti organizovan i drugi koncert u 21.15 časova.

-Raduje nas povratak u Banjaluku, gdje smo posljednjeg puta svirali prije nepune dvije godine. Dodatno nas raduje činjenica da je ovo već treći grad u Bosni i Hercegovini, pored Zenice i Brčkog, u kojem zbog velikog interesovanja publike radimo dva koncerta umjesto planiranog jednog. To sigurno ukazuje na činjenicu da publika cijeni naš rad, te da BiH živi sevdah- poručili su članovi “Divanhane”.

Ulaznice za dodatni koncert, koji će biti održan 15. aprila u 21.15, u prodaji su po cijeni od 10 KM na blagajni NP RS. Sve dodatne informacije i rezervacije mogu se izvršiti na broj telefona: 080 05 07 08.

(NN)