Magazin 08.09.2016.

“Beatshakers” u klubu “Mr. Stefan Braun”, ulaz slobodan

ČITANJE: 1 minuta

Poznati DJ dvojac iz Beograda, Ivan Gojković i Nenad Kosović koji nastupaju pod imenom “Beatshakers” nastupiće sutra u klubu “Mr. Stefan Braun” u Banjaluci (Dvorana Borik).

Beatshakers su karijeru pod tim potpisom aktivirali jos 2008. a od tada su se redali nezaboravni nastupi u uticajnim evropskim i regionalnim klubovima medju kojima su neizostavni klubovi “Mr. Stefan Braun”, kao i na festivlima poput EXIT Festivala, kada su binu djelili sa David Guetom i Steve Angelom pred oko 30.000 ljudi ili FreshWave Festivala, kada su oduševili višečasovnim DJ setom.

Manje od mjesec dana nakon nastupa na najvećem festivalu elektronske muzike u BiH, na banjalučkoj tvrdjavi Kastel, dolaze da pokažu da osim što su odlični festivalski DJ izvodjači itekako su majstori klupskih DJ pulteva.

Vlasnici hita Ma Cherie, koji zahvaljujuci vama ima preko 2,5 miliona pregleda na svom Youtube kanalu, pozivaju Vas da uživate u njihovom novom hitu i DJ setu kojeg će u petak predstaviti publici kluba “Mr. Stefan Braun” u dvorani “Borik” u Banjaluci.

Rezervacije možete izvršiti na broj telefona na 065/00 50 50.