Magazin 24.02.2016.

Besplatne bojanke za djecu na adresi blog.mtel.ba

ČITANJE: 1 minuta
Mtel Open_bojanke
Mtel i TV kanal Nickelodeon vam poklanjaju bojanke sa omiljenim likovima iz crtanih filmova za vašu djecu.

Na adresi blog.mtel.ba pronađite njihove omiljene junake iz crtanih filmova, odštampajte ih i prepustite njihovoj mašti da ih oboji.

Kompanija m:tel i Nickelodeon vam daruju jedinstvene bojanke izrađene samo za ovu priliku, kako biste svojim klincima priuštili kreativno druženje sa njihovim omiljenim junacima, uz bojanke sa likovima ekipe iz  Vodenog svijeta malih Gupija (Bubble Guppies), Sunđer Boba Skockalonea (Sponge Bob Squarepants), te Nindža kornjača.

Bojanke svakako pomažu djeci da razviju mnoge vještine poput koordinacije oka i ruke, prepoznavanje oblika i boja, popunjavanje slika, a predstavljaju i dobru osnovu za budući uspjeh u učenju.

Posjetite m:tel blog, odaberite i odštampajte bojanke za svoje mališane i zabava može da počne.

Podjećamo, Mtel Open paketi u vaš dom unose sve čari savremene komunikacije spojene u paket po vašem izboru. Među brojnim domaćim, filmskim, muzičkim, sportskim, modnim i kanalima ostalih sadržaja, Open Vam nudi i veliki broj kanala za djecu.

Roditelji djece koja još uvijek gledaju crtiće, sigurno već dobro znaju većinu kanala koji djeci pružaju 24-časovno druženje sa omiljenim likovima crtanih filmova. U m:tel Openu se, pored ostalih kanala namijenjenih djeci, nude i kanali Nickelodeon i Nickelodeon Junior. Nickelodeon je namijenjen djeci uzrasta od 11 do 16 godina, a emituje najpoznatije crtane filmove koji su sinhronizovani, kao i poseban program za tinejdžere, tj. teen-serije. Nickelodeon Jr je edukativni program za djecu predškolskog uzrasta.

(PR)