Magazin 29.03.2016.

Bijesni na Arkanovog sina: Ima ko će mjesto tebe! Željko živi!

ČITANJE: 2 minute
veljko
Veljko Ražnatović je razbjesnio pratioce na Instagramu kad je objavio fotografiju na kojoj njegov pokojni otac Arkan pozira na tenku tokom rata u Bosni.

– Ima ko će mjesto tebe! Željko živi – napisao je ispod slike sin Cece i Željka Ražnatovića Arkana, koji trenutno zbog studija živi u Banjaluci.

Veljko je često na meti kritika zbog svojih objava na društvenim mrežama, ali fotografija koju je postavio prije četiri dana izazvala je do sada najveće negativne reakcije. Pošto je snimljena tokom rata u Bosni, pojedinci su to iskoristili da prozovu mladog Ražnatovića da se i on priprema za oružani sukob, pogotovo zbog komentara ispod fotke.

Nije se raspravljao

Iako je izbjegavao da ulazi u raspravu, negativni i uvredljivi komentari su se nizali. Najozbiljnija prozivka je ona da Veljko zapravo ne studira u Banjaluci, već da ga predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik priprema za rat!

– Da li te to Dodik priprema za rat?! Zato si i otišao u Banjaluku, ne na fakultet, nego na obuku za novi rat, a to potvrđuju i ove rečenice, balavče – napisao mu je jedan pratilac.

Ubrzo je uslijedilo još negativnih komentara, ali i ozbiljnih pretnji upućenih Veljku.

– Hajde malo dođi u Sarajevo. Ne hodaj po selima. Pa da te vidimo, derište. E, lako je na Instagramu biti heroj. Smrad mali. Sve ti mater zaradila i otac krimos – pisalo je u komentarima.

Predsjednik Dodik Cecin drug

Tim povodom, novinari Kurira pozvali su Veljka, ali on nije odgovarao na pozive, a nije ni njegova majka. Dodik nije želio da komentariše pretnje upućene sinu njegove velike prijateljice Cece Ražnatović.

– Predsjednik je juče cijeli dan bio u Beogradu, došao je kasno. Sigurno neće komentarisati takve gluposti – rekao je Dodikov PR Pero Simić.

Odbrana: NE NAPADAJTE NEVINO DIJETE!

Bilo je i onih koji su branili Veljka na Instagramu.

– Izvini, ali zašto vi svi napadate nevino dijete, koje nema ništa s tim što se desilo? Dečko ima pravo da voli i cijeni svog oca. Ako vam se ne sviđa, onda lijepo kliknite na „unfollow“ i riješen problem – napisao je jedan pratilac, a drugi je dodao:

– Jednog brata mi je spasio da ne bude zaklan kao druga dvojica! Branio je Srbe i srpstvo onako kako je najbolje umio i znao, i neka mu je vječna slava.

(Kurir)

Oznake: Milorad Dodik