Magazin 03.06.2017.

“Cineplexx” otvara svoja vrata i u Banjaluci!

ČITANJE: 1 minuta

Oskar film, vlasnik multipleksa Palas, više od 20 godina donosi filmske naslove svjetske i domaće produkcije banjalučkoj publici. Sljedeći korak u unapređenju kino prikazivanja je udruživanje sa najjačim prikazivačem Jugoistočne Evrope, Cineplexxom.

Cineplexx je grupacija sa preko pet decenija iskustva u ovoj oblasti. Lanac uvjerljivo najmodernijih multipleksa krenuo je iz Austrije, a sada otvara svoja vrata i u Banjaluci.

Zajedničkim snagama – nakon potpisanog Joint Venture ugovora, Oskar film i Cineplexx, ponudiće Banjaluci i okolini još bolje kino CINEPLEXX PALAS – najmodernije, sa vrhunskim kvalitetom slike, digitalnom i 3D tehnologijom i surround zvukom.

Na mjestu sadašnjeg multipleksa Palas, u samom centru Banjaluke, Cineplexx Palas će ponuditi posjetiocima sedam luksuzno opremljenih sala sa 1100 sjedišta i oko 200 naslova godišnje, holivudske i domaće produkcije.

Uz bogatu ponudu najpoznatijih filmskih naslova, Cineplexx Palas donosi i brojne pogodnosti za svoje posjetioce. Među njima su nagradne igre, razne promocije, Porodični dan, Ladies night, Man’s night, Super srijeda, Fan night, ljubavna sjedala, organizacija rodjendana i mnoge druge.

Cineplexx je prvi u potpunosti izvršio proces digitalizacije u svojim dvoranama i u stalnoj je potrazi da svojim posjetiocima predstavi neke od najsavremenijih tehnologija.

Cineplexx kina godišnje posjeti 12 miliona posjetilaca u Austriji, Italiji, Srbiji, Grčkoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Nakon otvaranja Cineplexxa Palas 9. juna, Banjaluka će postati dio velike Cineplexx porodice.

(Banjalucanke)