Magazin 12.09.2016.

Cipele za Melaniju Tramp završile u policiji, nepoznata sudbina rakije

ČITANJE: 1 minuta

Cipele koje su nedavno iz Banjaluke poslate put Amerike, kao poklon Melaniji Tramp, supruzi američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trampa, umjesto na nogama zgodne Slovenke završile su u policiji!

Marinko Umičević, tehnički direktor fabrike obuće “Bema”, na čiju ideju su napravljena dva para cipela za potencijalnu prvu damu Bele kuće, kaže da će američki policajci najmanje 15 dana analizirati paket.

– Američkim policajcima je sumnjivo sve što dolazi iz BiH. Oni odmah pomisle da je unutra ne daj Bože bomba, pa Melanija, kako sam dobio informaciju, još nije stigla ni da otvori paket – ističe Umičević, koji je uvjeren da će Melanija uskoro otvoriti poklon i da će biti oduševljena.

Nepoznato je šta će se desiti sa rakijom, koja je poslata zajedno sa cipelama, “da se nađe” porodici Tramp u slučaju pobjede na američkim predsjedničkim izborima.

Umičević dodaje da ga zbog ideje da napravi cipele za lijepu Melaniju non stop zovu svjetski novinari koji su na ovaj način čuli za Banjaluku i Republiku Srpsku.

– Svi se slažu da da sam ovim lijepim gestom više učinio za promociju Srpske nego sva naša predstavništva i konzulati, a što najvažnije sve je bilo besplatno – kaže Umičević.

Ne bi, kaže, da se hvali, ali nezvanično je dobio poziv da ode u posjetu Trampovima.

U “Bemi” se nadaju da će Melanija, kao prva dama Amerike, u njihovim bijelim cipelama ući u Belu kuću, dok su druge, boje zlata, namjenjene za „špartanje“ po Americi, prije izbora. Oba para cipela imaju utkan zmijanjski vez.

(blic.rs)