Magazin 20.07.2016.

Dame preuzele tri luksuzne limuzine osvojene u “Nektarijadi”

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučka pivara danas je dodijelila glavne nagrade dobitnicima velike nagradne igre “Nektarijada”, pa su tako ključeve tri automobila preuzele Radmila Aćimović i Gospa Vojvodić iz Banjaluke i Marjana Tomić iz Mrkonjić Grada.

Radmila Aćimović, dobitnica Mercedes C klase, za nagradnu  igru “Nektarijadu” poslala je 34 koverte sa čepovima, a dobijeni automobil daće sinovima da voze.

“Utisci se još nisu slegli, osjećam  se radosno. Kada je bilo veliko finale izvlačenja nagrada na  Trgu krajine bila sam kod kuće i dodjelu glavnih nagrada gledala sam preko TV-a. Kada su voditelji programa pročitali moje ime bila sam iznenađena, ali ipak mi  je nešto prije samog proglašenja govorilo da sam ja ta koja će dobiti nagradu, ali u to nisam vjerovala. Po struci sam ugostitelj, a sa pivom radim redovno”, kazala je  Aćimovićeva.

Gospa Vojvodić iz Banjaluke dobitnica audija A4 kaže nije vjerovala da će nešto dobiti.

“Sedemdeset mi je već godina,  suprug i  sin su takođe slali koverte,  ali moje ime je ipak izvučeno. Drago mi je što sam dobila automobil kojeg ću dati sinu”, kazala je Vojvodićeva.

Dobitnica BMW-a Marjana Tomić iz Mrkonjić Grada došla je sa mnogobrojnom porodicom da preuzme nagradu.

“Naš  cilj je bio da napravimo nešto zanimljivo za naše potrošače. Na kraju su tri dame glavne nagrade”, rekao je Nikolas Peni, direktor Banjalučke pivare.

Tokom trajanja “Nektarijade” na adresu Banjalučke pivare stiglo je više od 150.000 koverata, u kojima je bilo više od milion i po Nektar čepova,  koje su ušle u izvlačenje glavnih nagrada. Zaprimljeno je više od 600.000 kodova koji su učestvovali u dnevnim nagradama.

(Nezavisne)