Magazin 10.03.2016.

Danijela otkrila koliko su joj platili za seks sa Zmajem!

ČITANJE: 2 minute
Korpulentna
Dojučerašnja učesnica rijaliti šoua „Parovi“ Danijela Poplićanović dobila je 1.500 evra za seks sa Zmajem od Šipova i samo je zbog toga i ušla u šou, otkriva Stars.

Korpulentna starleta, koja je prošle nedjelje uspješno obavila zadatak – pored pet minuta slave i nedjeljnog honorara – uspjela je da Iliju Grahovca vrati u prvi plan, što je i bio cilj televizije Hepi.

Prema saznanjima Starsa, produkcija tog šou-programa mjesecima je tražila ženu koja će pristati na seks sa Zmajem od Šipova.

– Hepi je po svaku cijenu želio da Zmaja opet učini interesantnim, a kako seks sve prodaje, smislili su da mu nađu neku ženu s kojom bi imao seksualni odnos, pa makar samo jednom! Ali to nije bilo tako lako, jer nijedna od prijavljenih kandidatkinja nije htjela ni da ga pipne, a kamoli da legne s njim! Kad se Danijela prijavila za učešće, odmah im je rekla da je spremna na sve, a njihov uslov za njen ulazak bio je seksualni čin s Grahovcem. Onda je palo cjenkanje – tvrdi izvor “Kurira” iz produkcije „srećne televizije“.

– Danijela je tražila da Zmaj koristi zaštitu, da seks traje kratko i da dobije poseban honorar za to. Na kraju je pao dogovor da za akciju ispod čaršava sa Ilijom dobije novčani bonus od 1.500 evra – priča izvor.

Danijela i Zmaj odradili su dogovoreno, snimak seksa pušten je u javnost, a ona je po dogovoru, odmah nakon ispunjenja zadatka, napustila „Parove“. Po njenom izlasku iz vile novinari “Kurira” su pokušali da kontaktiraju s njom, a pošto se nije javljala na telefon, pozvali su Milomira Marića.

– Ma, nije ona naručena za Zmaja. Eto, bila je i s Nenadom Marinkovićem Gastozom prije toga, i to na splavu na kojem je radila. Taj podatak sigurno ne znate. Jednostavno, Zmaj se naljutio na nju i nije pozvao svoje fanove da glasaju za nju, pa je ispala. Djevojka je to željela da uradi, i uradila je – uvjerava Marić.

Ipak, poslije više pokušaja Danijela Poplićanović je odgovorila na poziv i potvrdila informacije.

– Tačno je da sam dobila novac za seks sa Zmajem! Nije se baš proslavio, ali nema veze, sad mi baš nedostaje. Ponovo bih ušla u „Parove“ i spavala s njim, ali i s bilo kojim drugim muškarcem, ako dobro plate. Ja sam se pokazala u pravom svjetlu i ponosna sam zbog toga. Želim da me ljudi prepoznaju na ulici i da se fotografišu sa mnom – rekla je Danijela za Stars.

(Kurir)