Magazin 09.12.2022.

Doživi zimsku čaroliju: Za vikend sjajan program Banjalučke zime

ČITANJE: 1 minuta

Ne propustite priliku, budite dio zimske čarolije, jer Banjalučka zima donosi sjajan program i ovog vikenda.

Petak, 9. decembar rezervisan je za Zumbu koju će od 17.30 časova voditi Saša Kecman, dok vas od 19.00 časova očekuje sjajan muzički program uz Moderato bend.

Subota, 10. decembar donosi i sjajnu zabavu za naše najmlađe sugrađane.

Već od 9.00 časova na Trgu Krajine biće organizovana škola klizanja, nakon toga slijedi Festival čokolade u organizaciji Vrtića „Sreća“. I ove suobote od 11.00 časova naše mališane će zabavljati animatori, koji su spremili razne sportske aktivnosti, poligone, takmičenja, plesove i balone.

Takođe, toga dana od 13.00 časova najmlađi sugrađani moći će uživati u predstavi „Cvrčak i mrav“ Gradskog pozorišta Jazavac.

Sjajana zabava očekuje vas i u večernjim časovima u Parku „Petar Kočić“ uz koncert benda „Con Brio“.

Naši najmlađi školi klizanja mogu se pridružiti i u nedjelju, 11. decembra od 9.00 časova, dok će od 12.00 časova biti organizovana kreativna radionica za djecu na kojoj će mališani imati priliku da izrađuju ukrasne kućice za jelku.

Nedjelja je rezervisana i za koncert polaznika ateljea „Rock Simfonija“ koji je zakazan za 15.00 časova.

Osim sjajnog programa u srcu našeg grada očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, ali i prekrasan ambijent upotpunjen mnoštvom lampica i prekrasnim dekoracijama.

Takođe, tu je i posebno uređena kućica Djeda Mraza.

Podsjećamo, tokom trajanja „Banjalučke zime“, u danima vikenda (subota i nedjelja) saobraćaj će biti obustavljen na dijelu glavne gradske saobraćajnice, kako bi svi posjetioci mogli nesmetano uživati u prazničnoj čaroliji.

Kompletan program pogledajte ovdje.

E.M.