Magazin 01.06.2017.

Đuro i Massimo: Jedva čekamo nastup na Kastelu

ČITANJE: 1 minuta

Massimo Savić će 10. juna nastupiti na tvrđavi Kastel, a samo dva dana nakon njega na istoj bini popularni glumac, komičar i roker, Branko Đurić Đuro izvеšće svoju “Đurologiju”.

Oba umjetnika pojavila su se juče na pres konferenciji pred banjalučkim novinarima i nisu krili radost što dolaze u grad na Vrbasu, pohvalivši Kastel i banjalučku publiku.

”Banjaluka ima vrlo razmaženu publiku, ali takvi i treba da budete. Kad je loš zvuk otiđite kući, ako je komedija loša, takođe”, rekao je Massimo, podsjetivši sve prisutne da njegov prvi bend ”Dorian Grej” svoje ime duguje upravo Banjaluci jer je tu postojao bend sa ovim nazivom i da je bubnjar Branko Terzić, koji je na početku karijere svirao sa Massimom, rođen u Banjaluci.

Popularni Đuro je najavivši svoju Đurologiju XXL – “antistandup šou” – koji je do sada vidjelo više stotina hiljada ljudi širom svijeta, kazao i da će mu se na Kastelu pridružiti specijalni gosti.

”Biće tu stand-up komičarka Anđelka Prpić, zatim Tarik Filipović, ali i Maja Tatić ”, kaže Đuro.

Rođeni Sarajlija sa prebivalištem u Sloveniji otkrio je prisutnima da je samo nekoliko dana stariji od Massima. Đuro je rođen 28. maja 1962. godine, a popularni pjevač nekoliko dana kasnije, 6. juna iste godine.

(Mondo)