Magazin 03.10.2016.

Dvije Banjalučanke u trci za titulu najljepše djevojke BiH

ČITANJE: 1 minuta

Takmičarke izbora „Mis Bosne i Hercegovine za Mis Svijeta 2016“ još borave i uživaju u ljepotama Korčule. Među njima su Dragana Dragić i Adrijana Voruna, maturantkinje iz Banjaluke.

One se trenutno nalaze na Korčuli, gdje se pripremaju za predstojeće takmičenje koje će biti održano sljedeće nedjelje u Sarajevu. Sa Korčule su poručile da očekuju podršku Banjaluke u finalnom takmičenju. Adrijana je učenica Medicinske škole.

banjalucanka-miss-svijeta2

Kako je rekla za Adrijana planira da upiše Medicinski fakultet Univerziteta u Banjaluci.

Ona takođe ističe da je bila dugogodišnji član KPUU “Taras Ševčenko”. Trenutno je član škole manekenstva “ABC models” modne agencije.

Svoje dosadašnje školovanje završavala je odličnim uspjehom. Veoma komunikativna, društvena, a ujedno izuzetno inteligentna, ova mlada Banjalučanka je i obožavalac životinja i prirode. Adrijana se pronašla i u umjetničkim vodama te svoje slobodno vrijeme provodi crtajući.

banjalucanka-miss-svijeta3

Dragana Dragić je maturantkinja Ekonomske škole, a pored toga ide na kurs engleskog jezika. Takođe ide u školu manekenstva ”ABC Models”. Slobodno vrijeme voli da provodi sa prijateljima i porodicom.

Podsjećamo, sljedeće nedjelje u Sarajevu će biti održano finale ovog takmičenja, a za titulu najljepše bori se 20 djevojaka iz BiH.

(mojabanjaluka.info)