Sport 31.05.2021.

DŽAJIĆ, PIŽON I ŠESTIĆ U PRNJAVORU: Veterani Zvezde igraju sa Ljubićem 20. juna

ČITANJE: 1 minuta

Prnjavorski Ljubić ove godine obilježava 75 godina postojanja.

U dugoj istoriji kroz klub, ali i Prnjavor, prodefilovale su brojne fudbalske veličine i veliki klubovi bivše države. Čestitke za jubilej prnjavorskog kluba uveliko stižu, a sigurno najveća koja se može dobiti je od FK Crvena Zvezda iz Beograda sa kojom je u proteklom periodu Ljubić ostvario odličnu saradnju, prenosi TV K3.

Vrhunac obilježavanja 75 godina postojanja FK Ljubića biće 20. juna na stadionu “Siniša Peulić”. U Prnjavor stižu veterani Crvene zvezde predvođeni Draganom Džajićem. Kako su potvrdili u klubu, pored Džajića u Prnjavor stižu Vladimir Petrović Pižon, Miloš Šestić, Zdravko Borovica, Boško Đurovski, Vinko Marinović, Goran Đukić, Stanislav Karasi, Jovan Kule Aćimović, Ratomir Dujković i drugi.

Biće ovo pravi fudbalski spektakl i prilika da publika u ovom dijelu Republike Srpske ponovo na djelu vidi fudbalske virtuoze uz čije majstorije su slavili Zvezdine pobjede.

– Ova utakmica u nedjelju, 20. juna, plod je naše uspješne saradnje sa FK Crvena zvezda. Svi u Prnjavoru znamo da je ovo Zvezdin grad i koliko ljudi iz Republike Srpske vole Crvenu zvezdu. Smatram da je ovo odličan način da pokažemo šta se sve desilo u našem klubu u perodu od kada smo prije nekoliko godina preuzeli klub – poručio je Zoran Deket, predsjednik FK Ljubić.

Deket dodaje da će ovo biti i prilika da sadašnji veterani Ljubića na neki način se zajednički oproste od prnjavorske publike, jer je činjenica da gotovo niti jedan bivši prvotimac Ljubića nije odigrao oproštajni meč.

(SB)

Oznake: FK Ljubić