Magazin 08.09.2016.

Energična i muzikalna inovacija pred Banjalučanima

ČITANJE: 2 minute

Poznati holandski DJ Rob Hes nastupiće u banjalučkom klubu “DKC Incel” 17. septembra. Rob Hes će nastupiti na velikoj “Exposure” žurci, koja se već nekoliko godina organizuje u gradu na Vrbasu.

Vesna Kerkez, portparol “Exposure” tima, ističe da mladi holandski DJ prvi put dolazi u Bosnu i Hercegovinu i Banjaluku.

“Rob Hes je talentovan i veoma interesantan DJ. On je mlad momak, a u prethodnih nekoliko godina privukao je veliku pažnju svjetske javnosti svojom muzikom. Ljudi koji prate elektronsku scenu na njegovom nastupu će moći vidjeti jednu nevjerovatnu muzičku priču koja do sada nije viđena kod nas, jer je ovaj DJ jedna velika muzička inovacija”, istakla je Kerkezova.

Ona dodaje da se njegov zvuk može okarakterisati kao sirov, energičan, ali istovremeno veoma muzikalan.

“Rob je jedan od onih umjetnika čiji rad odmah prepoznate, bez trikova i suvišnog uvjeravanja. Ovaj mladi i izuzetno talentovani Holanđanin tek odnedavno privlači veliku pažnju svjetske tehno scene, ali nikako ne može da se kaže da je nov u ovom poslu. Svako naredno izdanje Roba Hesa donosi mu sve više zaslužene pažnje, a sada će domaća publika imati sjajnu priliku da ga premijerno vidi i čuje u našem gradu “, dodala je Kerkezova.

Multitalentovani DJ i producent ima više od 10 godina iskustva u studiju i bezbroj izdanja pod različitim pseudonimima. On je svakako jedan od muzičkih dijamanata koji je predugo ostao skriven od očiju šire javnosti.

Njegova novija izdanja nose etikete uglednih izdavačkih kuća, među kojima su “SCI + TEC” (Dubfire), “Tronic” (Christian Smith), slavni “Bedrock”, kao i “Ovum” (Josh Wink).

Pored holandskog izvođača, pred publikom u klubu “DKC Incel” će nastupiti i imena domaće elektronske scene, među kojima su tuzlanski DJ i producent Borg, a domaća podrška biće Alexander G, Sega i Torby Jay.

“Pored ovog nastupa, u novembru i decembru organizujemo još dvije sjajne “Backsperience” žurke, na kojima ćemo ugostiti neke od najblistavijih DJ zvijezda današnjice. Naredni “Exposure Backsperience” zakazujemo za 11. novembar, kada nam u goste stiže Matt Sassari, a 3. decembra ćemo zatvoriti krug jednom fenomenalnom žurkom, čije će glavne zvijezde još neko vrijeme ostati tajna”, istakla je Kerkezova.

Ulaznice za ovaj događaj će se prodavati po cijeni od osam KM, a na dan koncerta, nakon ponoći, karte će koštati deset KM.

(Nezavisne)