Magazin 23.02.2016.

(FOTO) Kradljivica koja je postala top model

ČITANJE: 1 minuta
STEFANI
Stefani Budoin optužena je za provalu u 39 kuća i kažnjena je na 90 dana zatvora. Njena “karijera kriminalca“ pomogla joj je da postane model.

Malo mjesto u Kvebeku 2014. godine je postalo veoma poznato zbog tinejdžerske bande koju je predvodila Stefani koja je kasnije nazvana “najsekepilinija pljačkašica na svijetu“.

Njena banda je pljačkala po kućama, a suđenje Stefani kao vođi trajalo je dvije godine. Ona je ove nedjelje osuđena na 90 dana zatvora, nakon što je proglašena krivom za provalu u 39 kuća i krađu novca u iznosu od 80.000 dolara.

Na teret joj se stavlja i vatreno oružje koje je pronađeno u automobilu. Njeni pomoćnici su stari 11, 13 i 17 godina, a njihov indentitet je ostao nepoznat zato što su maloljetni.

Kada je uhapšena molila je policajce da joj pozajme moblini telefon kako bi izbrisala sve fotografije sa Fejsbuka, ali oni to nisu dozvolili.

Kasnije njene fotografije su se pojavile u svim kanadskim medijima, kada je i nazvana “najseksepilnijom pljačkašicom na svijetu“.

Ova titula joj je donijela slavu i poslovne ponude. Ona je pozirala za magazin “Summum“ i potpisala je ugovor kao model za agenciju “B Models Menagement“.

Sudija je savjetovao Stefani da odustane od ove karijere, jer neće moći da upravlja sopstvenim imidžom u javnosti s obzirom da na njenim fotografijama propagira kriminal.

STEFANI 2

(B92)