Magazin 09.05.2017.

(FOTO) One su najpoznatije Banjalučanke na Instagramu

ČITANJE: 3 minute

Pred vama je lista najpopularnijih Banjalučanki na Instagramu na kojem mlade djevojke privlače veliki broj pratilaca postavljajući selfije, story-je, ili javljajući se uživo putem Instagram Live-a.

Prva na listi je Ivana Macanović, atletičarka iz Banjaluke, juniorska reprezentativka Bosne i Hercegovine, sa skoro 100 hiljada pratilaca. Ivana jedna je od par stotina odabranih osoba koje na Instagramu prati Kristijano Ronaldo.

Sljedeća najpoznatija djevojka iz Banjaluke na Instagramu je Plejbojeva zečica Božana Vujinović poznata pod nadimkom “neodoljiva neumoljiva”. Plavuša koja živi u Beogradu postala je regiolnalno popularna, a samo putem Instagrama je prati gotovo 25 hiljada ljudi. Atraktivna starleta sa fanovima dijeli svoje provokativne fotografije, smimke iz provoda po mondenskim klubovima i egzotičnim destinacijama koje obilazi širom svijeta.

Brojnu Instagram publiku ima i Marijana Bajunović sa čitavih 40 hiljada pratilaca. Vlasnica najpopularnijeg Instagram profila bavi se manekenkstvom. Kao model pozirala je pred objektivom najpoznatijih banjalučkih fotografa, a povremeno se pojavljuje i u muzičkim spotovima. Marijana se ne stidi da pokaže sve svoje adute, a svaku objavu visoke Banjalučanke prate hiljade lajkova i brojni komentari njenih fanova.

Banjalučka starleta i učesnica “Parova” Bojana Stojković ima armiju od 37 hiljada fanova. U popularni rijaliti ušla je kao relativno nepoznata, ali se za vrijeme boravka u vili proslavila i stekla status “seks bombe”. Korisnike društvene mreže voli da obraduje svojim golišavim fotografijama, ali i edukuje mudrostima, izrekama i citatatima.

U nedostatku estradnih imena u gradu na Vrbasu na Instagramu su popularne promotorke i zaštitna lica banjalučkih lokala i klubova. Među najpoznatijima je Zorica Đuričić “domaćica” jednog od najposjećenijih klubova, koja je na Instagramu prikupila zavidnih 25 hiljada pratilaca.

Jedna od omiljenih Banjalučanki na Instagramu je Milica Budić koju prati skoro 17 hiljada korisnika ove društvene mreže. Lijepa Banjalučanka obišla je gotovo svaki pedalj Zemlje, odakle je svojim pratiocima redovno šalje glamurozne fotografije i prizore najpoznatijih turističkih destinacija.

Da se pratioci na Instagramu ne prikupljaju samo slikanjem selfija već i napornim radom i znojem, dokazuju sestre Budimir, koje njeguju čeličnu disciplinu i sportski duh. Janku, fitnes instruktorku i vlasnicu studija u Beogradu prati 33 hiljada fanova, dok Milicu koja se bavi istim poslom u Banjaluci prati 21 hiljada Instagram korisnika.

Za razliku od ostalih dama sa liste, lijepa Banjalučanka Sanja Đukić bavi se grafičkim dizajnom i na svom Instagram profilu okuplja 16 hiljada pratilaca.

Članica kluba “Instagram +10.000” i još jedna atraktivna Banjalučanka koja obožava poziriranje i slikanje u ogledalu je Nikolina Sabljić, koja se može pohvaliti sa preko 12 hiljada pratilaca.

Profil Tamare Knezević na društvenoj mreži privukao je 14 hiljada pratilaca, a i ova djevojka je zadužena za dobar provod u jednom popularnom banjalučkom noćnom klubu.

Zastitno lice firme iz Banjaluke koja se bavi prirodnom kozmetikom, Jelena, ima 13 500 pratilaca, student je medicine i sa svog profila poručuje da vas “Ljudi vas najizrazitije mrze, kada živite njihove snove.”

Tamara Udovičić ima svoj make up studio a na Instagramu je prati 8000 fanova. Na njenom nalogu mogu se vidjeti fotografije gotovo svih našminkanih dama koje su pronašle svoje mjesto na listi.

(Istinito.com)