Magazin 10.03.2017.

(FOTO) Pogledajte najljepši frizerski salon u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute

Odlazak kod frizera za većinu žena predstavlja neku vrstu terapije – vrijeme kada profesionalcima prepuštate da vam uređenjem kose poprave raspoloženje.

salon design banjaluka

Danas, pri otvaranju frizerskih salona posebna pažnja se posvećuje i uređenju prostora koji bi takođe trebao slati određenu poruku.

design frizerski salon banjaluka

Poruka koju je banjalučki frizer Haris Dedić želio poslati uređenjem svog salona Hair Design je jasna: danas kada smo stalno u trci sa vremenom želio je salon u kojem će vladati prijatna, topla, gotovo domaćinska atmosfera.

design frizerski salon

Zato je Haris posegnuo za već sigurnim receptom: funkcionalan i svijetao prostor sa detaljima u “vintage” stilu zaista se pokazao kao mjesto kojem mami svojom prijatnošću, piše “Dom Info“.

Prostorom dominira bež boja čija je monotonija razbijena plavom i bojom ciklame, dok je kao smirujući ali dekorativan detalj izabrao sive tapete za najveći zid.

design salon banjaluka

“Namještaj je uglavnom rađen po narudžbi. Drago mi je što sam uspio angažovati ‘male’ nezavisne stolare i majstore jer smatram da je i to razlog zašto prostor ima dušu. Zanimljivo je da su stolice, koje nisu frizerske, rađene ručno kao stilske stolice koje se ne viđaju u salonima već u dnevnim boravcima” kaže Haris.

frizerski salon

Kao interesantan detalj istaknuo je i okno od drveta i stakla koje služi kao pregrada.

Ima tu i dobrih primjera funkcionalnosti kao što su elementi ogledala sa skrivenim policama sa strane, čime je izbjegnuto korištenje uobičajnih stolova za kojima mušterije sjede.

frizerski salon banjaluka

A, kao što znamo, individualnost prostoru daju detalji, čega u Harisovom salonu ne nedostaje: ukrasne fotografije, stilski okviri za ogledala i sat, lampe, mirisne svijeće i drugi detalji tu su da se klijenti osjećaju opuštenije, ali i da skrenu pažnju sa frizerskih potrepština.

(DomInfo.ba)