Magazin 10.10.2016.

(FOTO) Realizovana četvrta radionica projekta “Ja i svijet oko mene”

ČITANJE: 1 minuta

U proteklu subotu u prostorijama banjalučkog Konjičkog kluba „Čokorska polja“ realizovana je i četvrta, posljednja Radionica dijela Projekta Udruženja „Ja i svijet oko mene“, vrijednog 4.000 KM.

Do sada realizovani dio Projekta finansirala je Administrativna služba Grada Banjaluka sa 1.000 KM koji je realizovan u vremenu od 10. septembra do 8. oktobra.

Cilj Projekta „Ja i svijet oko mene“ je da poboljša i unaprijedi radne navike, znanja i vještine lica sa umanjenim intelektualnim sposobnostima, članova Udruženja, te da ih podstakne na razmišljanje o sebi, prirodi i društvu oko sebe što će imati uticaja na njihove sposobnosti i socijalizacije u zajednici.

dscn9930

Predhodne tri radionice su se održale u prostorijama J.U. Centar „Zaštiti me“ Banja Luka. Sa licima, članovima Udruženja, dio projekta su realizovali stručnjaci koji imaju iskustva u radu sa licima sa posebnim potrebama.

Ovom prilikom iskazujemo veliko poštovanje i zahvalnost Administrativnoj službi Grada Banja Luka-odjelenje za društvene djelatnosti, J.U. Centar „Zaštiti me“ na čelu sa direktoricom mr Zorica Kuzmanović Vasilić i Gospodinu Jović Milutinu koji nam je uz pomoć svojih trenera pružio nezaboravno druženje u Konjičkom klubu „Čokorska polja“.

dscn9974

Vjerujemo da ćemo u skorije vrijeme iznaći mogućnosti finansiranja ostatka Projekta „ja i svijet oko mene“, navode iz Udruženja roditelja i lica sa posebnim potrebama “Hrabro srce”.

(banjaluka.net)