Magazin 15.09.2016.

(FOTO) Sutra otvaranje coworking prostora u Banjaluci: Razmjena ideja i znanja!

ČITANJE: 3 minute

Sutra, 16. septembra, nas očekuje prvi radni dan banjalučkog Smart Office-a, te svečano otvaranje u 20 časova!

– Sutrašnji dan posvetićemo svima koji su zainteresovani za naš način rada i organizaciju naše coworking zajednice. Smart Office Open House, od 12 do 19 sati, vrijeme je kada možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, informacije o našoj ponudi i paketima, promotivne materijale koji će vam pomoći u odabiru odgovarajućeg načina rada u našoj coworking zajednici, ali i ostvariti inicijalne kontakte sa ljudima koji će vam, u bliskoj budućnosti, možda biti ključne figure za napredak vašeg poslovnog projekta – poručuju iz ove zajednice i dodaju da će Smart Office Banjaluka svečano biti otvoren u 20 časova.

Razmjena ideja i znanja

Kako ističu, događaj posvećuju predstavljanju ideje i projekta na kojem rade.

– Cilj nam je otkloniti sve potencijalne nedoumice u vezi sa ovim, za naše tržište relativno novim (i donekle nepoznatim) konceptom organizacije radnog prostora i vremena. Međutim, možda i više od toga, želimo odmah, od prvog dana donijeti pozitivan duh i prijateljsku atmosferu u naš Smart Office, ono po čemu se nadamo da ćemo biti prepoznatljivi na tržištu slobodnog rada.

prostor1

Smart Office je ideja realizovana u jesen ove godine, u trenutku ekspanzije freelance tržišta na našim prostorima, sa ciljem da obezbjedi plodno tlo za razvoj i profesionalni rast svakog pojedinca koji se odluči za koncept nezavisnog poslovanja.

– Ono što je novo u vezi sa principom poslovanja kojeg promovišemo je otvaranje mogućnosti i profesionalnih vidika našim članovima. Rad u kolektivu sastavljenom od pojedinaca različitih interesovanja i vještina, koji rade za različite kompanije i na različitim projektima, eliminiše onaj opterećujući osjećaj direktne konkurencije, toliko prisutan u tradicionalnim kompanijama, a ohrabruje razmjenu ideja i znanja u spektru djelovanja koji obuhvata sve od IT sektora do nezavisnih umjetničkih projekata.

prostor2

Predavanja

Pored prostog obezbjeđivanja radnog prostora, kako tvrde, misija im je i edukovanje i rad na prosperitetu svakog od članova.

– U duhu te ideje, prvi od mnoštva edukativnih seminara koji su nam u planu zakazali smo za 23. septembar. Petar Vasić, vodeće ime Internet marketinga naših prostora, svoju koloritnu priču predstaviće našim članovima i svima koji to još uvijek nisu, a zainteresovani su za rad na promociji svog ili biznisa na kojem rade na najvećem svjetskom tržištu – društvenim mrežama. O našem gostu i njegovom pogledu na svijet modernog marketinga, možete se informisati na petarvasic.com, a znanja, iskustva, savjete i interesantne priče iz prve ruke možete čuti u Smart Office-u, 23. septembra.

prostor3

Funkcionalno „Mi“

Inače, pojedina svjetska istraživanja tvrde da više od 80 odsto ljudi koji se odluče za članstvo u ovakvoj radnoj zajednici primat u izboru svog mjesta za rad stavlja na osobe koje su dio te zajednice, nasuprot lokaciji, cijeni ili drugim uslovima.

– Smart Office se bazira na ideji da tvoje nezavisno i produktivno “Ja” postane dio mnogo većeg i funkcionalnog “Mi”. Upravo iz tog razloga, svoje članove nastojimo inspirisati, obrazovati i povezati međusobno, ohrabrujući koncept uzajamnog poštovanja, povjerenja i saradnje. Smart eventovi, predavanja i edukativni interaktivni seminari predstavljaće način za svakoga od korisnika našeg prostora da svojoj edukaciji pridoda još poneku interesantnu oblast, da upozna i poveže se sa pojedincima koji mogu bitno uticati kako na samo poslovanje, tako i na način razmišljanja svakoga od nas – ističu iz banjalučke zajednice, koja sutra ima prvi radni dan.

prostor5

Email adresa: [email protected]

Telefon: +387 65 303 881

Lokacija: Sime Šolaje 1a

prostor6
prostor7
prostor8
prostor9
lokacija

(banjaluka.net)