Magazin 23.02.2016.

Isidora Bjelica poklanja nakit koji promoviše Anđelina Džoli: Darivanje najbolji lijek

ČITANJE: 2 minute
isidora bjelica
Književnica Isidora Bjelica se već tri godine bori sa kancerom, a ove godine se navršava trideset godina od izlaska njene prve knjige. Isidora je odlučila da obraduje svoje čitaoce tako što će im pokloniti vrijedne turmaline koje nosi holivudska zvijezda Anđelina Džoli.

Isidora je ovih dana u depresivnom stanju zbog loših tumor markera, pa je odlučila da učini dobro djelo. Obzirom da se nije družila sa svojim čitaocima na ovogodišnjoj promociji nove knjige “Sama”, Isidora će im se posvetiti na ovaj način, navodi “Alo“.

– Imala sam pogoršanje rezultata markera i onda me to ubacilo u jezivu depresiju i očajanje, 24 sata sam samo plakala, valjda se sve skupilo. Prije bih psihički podnijela logor. Sad sam se smirila, ali ne znam kako se ovo sve može psihički izdržati. Koliko god da sam se borila, ne znam kako nisam poludjela u svemu tome. Jedino se ponekad odmorim kad lijepo sanjam i u snu nemam rak – rekla je Isidora.

Svi koji u narednih mjesec dana budu na Isidorinom Tviter nalogu, pod haštagom “Nisi sama”, ostavili fotografiju na kojoj je obilježen njihov omiljeni citat iz knjige “Sama”, a na margini rukom ispisana poruka sa objašnjenjem zbog čega su izabrali baš taj dio, postaće potencijalni dobitnik dragog kamena.

nakit

– Najbolji lijek je darovanje, zato sam i odlučila da nagradim sve oni koji su posljednjih mjeseci čitali “Samu”. Imam dva jako lijepa draga kamena, koja sam donijela iz Brazila. Nikada nisam imala novca da od njih napravim nakit, a tek sada to ne mogu da učinim zbog skupog liječenja. To će biti moj poklon onima koji ostave najbolji komentar, a turmaline ću im uručiti lično na čaju kod mene. Biće mi drago da taj kamen jednog dana vidim u obliku prstena ili minđuša na nekom drugom i da ih to seća na mene – izjavila je Bjelica.

Inače, ovo drago kamenje donosi sreću, a Anđelina Džoli je njihov promoter.

– Nadam se da će i ovi moji nekome privući lijepe stvari u životu – završila je Isidora.

(Alo)