Magazin 06.09.2016.

Isidora Bjelica u Banjaluci promovisala svoju novu knjigu

ČITANJE: 1 minuta

Promocija knjige “Spas3”, koja je svojevrsni priručnik o najnovijim imunološkim i detoksikacionim tehnikama, a o kojima je iz svog iskustva pisala književnica Isidora Bjelica, održana je večeras u hotelu “Vidović” u Banjaluci.

Isidora Bjelica je četiri puta bila na granici između života i smrti. U potrazi za izlječenjem najtežeg oblika karcionoma jajnika prošla je dvanaest zemalja i razne vrste terapija. Znanje i metode koje je primjenjivala sabrala je na jednom mjestu. Sa mnogobrojnim čitaocima i poklonicima njenog rada u Banjaluci podijelila je svoja životna, ali i iskustva vezana za bolest kroz koju je prolazila.

“Vjerujem da je bolest Božija posveta. Način da se vratimo sebi i pogledamo u sebe. Jer kad pogledate ona se uvijek dešava dobrim ljudima, ali u isto vrijeme onima koji su mnogo patili”, rekla je Bjelica.

Iako ono o čemu je pisala u svojim knjigama nisu nimalo lagane teme, Bjelica zrači optimizmom i pozitivnom energijom, koji su je kako priznaje u velikoj mjeri doveli do izlječenja. Dodaje da je odbila da umre zbog svoje djece.

Takođe je pričala i o životu u Sarajevu, ljubavi sa svojim suprugom Nebojšom Pajkićem, ali i piscima koje je poznavala Meši Selimoviću, Desanki Maksimović i Ivi Andriću.

(Nezavisne)