Magazin 27.07.2016.

Izložba “Tok” od 2. avgusta

ČITANJE: 1 minuta

Samostalna izložba umjetničkih radova pod nazivom “Tok” umjetnice Sandre Janjatović iz Novog Sada, otvoriće vrata radoznalim umovima i očima u utorak 2. avgusta 2016. godine sa početkom u 19.00 časova u Galeriji UDAS.

Riječ je o četvrtoj samostalnoj izložbi u okviru izlagačkih aktivnosti Galerije UDAS za 2016. godinu u okviru kojih je Umjetnički savjet galerija, na osnovu javnog konkursa za izbor samostalnih izložbi umjetnika/ca sa i bez invaliditeta, odabrao radove umjetnice Sandre Janjatović za predstavljanje u Galeriji. U okviru izlagačkih aktivnosti za 2016. godinu u Galeriji UDAS, u periodu od marta do septembra biće predstavljeno ukupno 5 (pet) samostalnih i 2 (dvije) kolektivne izložbe umjetničkih radova umjetnika/ca sa i bez invaliditeta iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Sandra Janjatović je završila Srednju ekonomsku školu u Somboru, smijer Ekonomski tehničar. Akademiju umetnosti u Novom Sadu upisala 2012. godine na studijskom programu Slikarstvo. Trenutno student četvrte godine u klasi profesora Gorana Despotovskog.

Izložba će biti otvorena do 31. avgusta i može se pogledati radnim danom od 09:00 do 15:00 časova u Galeriji UDAS.