Magazin 14.02.2016.

Javila se “Jelena sa bilborda”

ČITANJE: 1 minuta
jelena sasa
Bilbord koji je juče u centru Banjaluke privukao pažnju građana izazvao je mnogo komentara, kako pozitivnih tako i negativnih.

Nakon što su neki počeli da polemišu da li je ovaj bilbord samo nečija šala ili se Jelena zaista na ovako orginalan način obratila svom momku, Jelena je odlučila da objasni zašto i kako se odlučila na ovakav gest.

– Bilbord sam osvojila na jednoj nagradnoj igri. Na ovu ideju sam došla kada sam na Facebook-u pročitala da jedna zlatara bira najorginalniju poruku, koju će objaviti na bilbordu. Odlučila sam da pokušam i na moju veliku radost izabrali su baš mene. Saša nije vidio bilbord uživo, već samo na fotografiji koju sam mu poslala, i mogu reći da je oduševljen ovim gestom. Danas smo čitav dan bili zajedno. Tek kada me dovezao kući i kad asam ušla na Facebook, vidjela sam koliko je moj bilbord postao “popularan”- rekla je Jelena.

Bez obzira da li vam se ovaj gest dopadao ili ne, svrha života i jeste ljubav, radost i sreća, zato poželimo svi zajedno Jeleni, Saši i njihovoj bebici puno sreće, radosti i ljubavi.

bilbord

(BB Portal)