Magazin 04.05.2017.

Kanadski DJ 10. avgusta na “Fresh Wave festivalu”

ČITANJE: 2 minute

Kanađanin Karlo Lio nastupiće 10. avgusta na tvrđavi Kastel, prve festivalske večeri ovogodišnjeg izdanja “Fresh Wave festivala”.

Ovaj poznati umjetnik ističe da je muzika oduvijek bila prioritet u njegovom životu, a to može potvrditi svako ko ga je vidio za DJ pultom.

Jedinstven stil i visoki produkcijski zvuk prate ovog izvođača, koji se zahvaljujući istančanoj vještini našao u samom vrhu industrije.

Kanadski DJ uživa i veliku naklonost čuvenog tehno maga Dubfirea, na čijem singlu se našao s odličnim remiks izdanjem singla “Diablo”.

“Muzika stalno raste i uvijek dođe do tog komercijalnog dijela, ali smo u Kanadi zadržali taj underground duh. Mnogi ljudi koje znam se i dalje drže na sceni”, rekao je Karlo Lio.

Za ovog kanadskog umjetnika kritičari su istakli da može pažljivog posmatrača da pretvori u pasioniranog plesača kroz sirovu emociju i strast prema muzici.

Karlo Lio će se publici “FreshWavea” predstaviti unikatnim setom, čiji je glavni segment univerzalnost, a ako je muzika univerzalni jezik, onda ga ovaj Kanađanin govori potpuno tečno i bez ikakvih poteškoća.

Organizatori poznatog banjalučkog festivala ističu da će posjetioci uskoro moći kupiti i “Early Bird” ulaznice.

Uskoro će se u prodaji naći trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35 KM, koja podrazumijeva popust od 40 odsto u odnosu na punu cijenu ulaznica. Ulaznice će biti dostupne putem internet servisa Kupikartu.ba.

Lista izvođača na ovogodišnjem “Fresh Waveu” je duga, a neka od već potvrđenih imena su James Zabiela, Dubfire, Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie.

Festival elektronske muzike “Fresh Wave” biće održan od 10. do 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

(Nezavisne)