Magazin 23.05.2017.

Kandžija i Bvana dolaze na Nektar FreshWave festival

ČITANJE: 2 minute

Regionalni underground hip hop velikani Bvana i Kandžija nastupiće drugog dana na Massive bini Nektar FreshWave festivala uz “domaćine” Brutal Protest!

U petak 11. avgusta 2017. godine Massive binom Nektar FreshWave festivala zagospodariće hip hop undergraund velikani Bvana i Kandžija koji će premijerni nastup u Banjaluci imati sa svojim pratećim bendom Gole Žene uz nastup još jednog hip hop benda Brutal Protest, uz koje će nastupiti DJ Rokam i DJ Coa iz ekipe FlatFunk!

Fantastični cjepač rima BVANA, dolazi sa beogradskih ulica i ponosni je član čuvene hip hop družine 43 Zla (43/23) u čijem sastavu su Bad Copy i Prti Bee Gee! Sa svojih pet samostalnih albuma i mnoštvo odličnih singlova Bvana zauzima važnu poziciju u srpskom ali i regionalnom hip hop zvuku. Bvana još nije nastupao u Banjaluci i ovo će biti prvi, premijerni, a po mnogo čemu i eksluzivni nastup pred banjalučkom publikom!

Premijerno pred domaćom publikom nastupiće i osječki reper, borac za pravdu i humanist, specifično-reprezentativnog imena KANDŽIJA i to sa svojim sjajnim pratećim bendom Gole Žene! Uzburkao je vode na underground sceni sa svojim izdanjima i odličnim albumima (izdao ih je ukupno šest). Kandžija je već deset godina zapaženo ime hip-hop scene regiona, a poslednji album „Nema Labavo” je zasluženo dobio hvalospjeve kako muzičkih kritičara, tako i publike.

Domaću podršku ovim izvođačima pružiće uvijek energični i na bini neuhvatljivi Brutal Protest, koji je postao sinonim za domaću hip hop scenu, izrastajući iz nastupa u nastup u muzički sastav koji redom pobire dobre kritike i ima sve veću naklonost publike.

Massive stage Day 2, odnosno drugi dan programa na ovoj bini obilježiće i nastupi DJ izvođača, DJ Rokam i DJ Coa FlatFunk. Premijerni regionalni underground hip hop nastupi izvođača koje smo dugo čekali obećavaju nezaboravan show uz podršku kompanija Red Bull i M:Tel na ovogodišnjem, šestom izdanju Nektar FreshWave festivala!

Early Bird ulaznice u prodaji!

Podsjećamo da su prodaji trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35KM, koja podrazumjeva popust od 40% u odnosu na punu cijenu ulaznica. Ulaznice su dostupne putem on-line ticket servisa Kupikartu.ba

(srpskacafe.com)