Magazin 20.10.2016.

Lola poziva “ljude s olovkama” da pišu za nju!

ČITANJE: 1 minuta

Online magazin Lola, u saradnji sa kompanijom m:tel, pokreće konkurs ”Ljudi s olovkama”, koji ima za cilj da svima koji imaju talenat za pisanje, blogerima, piscima i ostalima koji svoje misli umiju pretočiti u tekst ili pjesmu, ponudi prostor za promociju autorskog sadržaja.

Poziv za sve autore je otvoren godinu dana i važi za svaki mjesec ispočetka, počevši od oktobra ove godine. Koncept podrazumijeva slanje prijava od 15. do 1. u mjesecu, te objavu jednog teksta dnevno na www.lolamagazin.com u toku trajanja narednog mjeseca.

Tema nije određena, kao ni žanr. Pravila kažu da tekst ne smije prethodno biti objavljen nigdje, da mora biti dužine između 500 i hiljadu riječi, da ne smije biti plagijat, niti vrijeđati pojedinca ili grupu, kao i da mora biti gramatički i pravopisno ispravan. Izuzetak od pravila je poezija, koju takođe možete prijaviti, ali ne mora imati 500 riječi. Ostale detalje u vezi sa prijavom pročitajte na linku.

Konkurs, upravo zahvaljujući kompaniji m:tel, podrazumijeva i mjesečne nagrade za najčitanije tekstove. Prva tri mjesta osvojiće 300, 200, odnosno 100 KM, što je dodatni motiv za prijavu.

Ovaj projekat ima za cilj da ponudi talentovanim ljudima prostor da svoj talent izoštre, da dobiju povratnu informaciju od publike, ali i da, u konačnici, ostvare saradnju sa firmom Dot Media, vlasnikom magazina Lola, koji takođe posjeduje i portale Mini Magazin i Kućica, u okviru kojih bi, neki od pobjednika, takođe mogao da piše i za to bude adekvatno plaćen.

Za više informacija kontaktirajte uredništvo na Lola magazin.

I, pozovite sve da se prijave!