Magazin 15.05.2017.

Mahmut Orhan na Nektar FreshWave festivalu

ČITANJE: 2 minute

Mahmut Orhan donosi planetarni hit Feel na banjalučku tvrđavu Kastel u petak, drugog dana ovogodišnjeg Nektar FreshWave Festivala.

Vlasnik planetarnog hita Feel, Mahmut Orhan svoj prvi, ujedno i premijerni nastup u Bosni i Hercegovini imaće u petak, 11. avgusta, pred publikom šestog Nektar FreshWave festivala! Turski DJ i producent je prošle godine putem Ultra Music etikete lansirao apsolutni hit singl Feel što ga je zakucalo na sam vrh elektronske scene, o čemu svjedoči i pozamašna brojka različitih priznanja za ostvarenja koja je postigao ovaj single na različitim renomiranim top listama i čartovima nekih od najpoznatijih muzičkih servisa kao što su iTunes ili Spotify.

Nevjerovatnih 140 miliona pregleda putem Spotify, YouTube i iTunes servisa postavila je singl Feel na uzvišenu poziciju u industriji elektronske muzike, a ovog izvođača među najpoželjnije izvođače predstojeće festivalske sezone.

Mahmut će publici u Banjaluci predstaviti svoju muziku koja se kreće između žanrova deep house, groovy dance u koje često gotovo dodaje elemente sopstvene kulture, trudeći se istovremeno da sve to doslovno upakuje u okvire globalnog mejnstrima.

Najbolji elektronski festival u BiH u svom šestom izdanju donosi žargonski rečeno vruću robu pred svoju publiku i izvjesno je da će sve biti u znaku ‘feel-a’ odnosno onog, posebnog osjećaja sreće i zadovoljstva.

Predstojeće ljeto biće još vrelije zahvaljujući našim prijateljima – kompaniji m:tel, Banjalučkoj pivari i Red Bullu, ali i do sad potvrđenim izvođačima, među kojima su James Zabiela, Dubfire, Carlo Lio i mnogi drugi. Još mnogo iznenađenja kada je o izvođačima riječ očekuje vas na šestom izdanju Nektar Freshwave festivala, koji će se održati od 10. do 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

(Mondo)