Magazin 22.05.2017.

Masimo i Đuro 10. i 12. juna na Kastelu!

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučka tvrđava Kastel biće mjesto gdje će se u junu održati dva vrlo zanimljiva muzičko-scenska događaja.

Prvo će jedan od najboljih i najpopularnijih hrvatskih pjevača, Masimo Savić, 10. juna nastupiti pred banjalučkom publikom zajedno sa svojim bandom, a dva dana kasnije, 12. juna, Branko Đurić – Đuro će izvesti svoj već dobro prepoznatljiv anti stand up program poznat kao “Đurologija”, a za ovu priliku nazvan “Đurologija XXL”.

Masimo je jedan od najznačajnijih i najtraženijih regionalnih pjevača koji već godinama puni koncertne prostore, a banjalučka publika sigurno pamti izvrstan koncert koji je na tvrđavi Kastel održan prije tri godine.

Branko Đurić Đuro sa svojom je “Đurologijom” oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa. Predstava koja je u dosadašnjih 28 mjeseci postojanja igrana je 190 puta i vidjelo ju je preko 100.000 posjetilaca i još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

U terminu 12. juna, biće izvedena u XXL varijanti, dakle u proširenom izdanju, a to znači da uz Đuru biti i gostiju. Radi se o vrhunskim Đurinim kolegama iz regiona, a o imenima ćemo pisati drugom prilikom.

Radi se o dva zaista istinska spektakla koja će sigurno zaintrigirati i privući probirljivu publiku u Banjaluci i šire i za koje će se tražiti karta više, a ulaznice će se već ovih dana naći u prodaji.

(Mondo)