Magazin 12.08.2016.

Motociklisti se skupljaju u krugu bivše fabrike Incel

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučki Moto klub „Istok“ organizuje 2. međunarodni motosusret, koji će biti održan od 12. do 14. avgusta u Banjoj Luci, u krugu bivše fabrike Incel.

Kako navode organizatori, dolazak su potvrdili članovi klubova iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Italije, Austrije i Bugarske, sa kojima Moto klub „Istok“ gaji prijateljske odnose.

– Pored motociklista koji su za nas glavna ciljna grupa posjetilaca, očekujemo i veliki broj građana koji mogu doći u petak i subotu uveče na koncerte koje ćemo organizovati.  Glavni dani motosusreta su petak i subota (12. i 13. avgust) tokom kojih planiramo, da pored muzičkog programa, koji je zamišljen da bude u potpunosti u duhu našeg grada (banjalučki rok bendovi) i tradicionalnih moto igara, organizujemo i niz aktivnosti u svrhu upoznavanja naših gostiju sa turističkom ponudom našeg grada  – kažu u moto klubu „Istok“.

“Vespa” susreti

Međunarodno četvrto po redu okupljanje ljubitelja motocikla marke “vespa” biće održano od 12. do 14. avgusta. “Vespa klub” organizuje druženje ljubitelja “vespe” uz rafting i druženje. Osim toga, u subotu je planirana promotivna vožnja ulicama grada, te smotra i izložba “vespi” na platou kod Kulturnog centra Banski dvor – rekli su u ovom klubu.

(ATV)