Magazin 11.10.2016.

Najavljen 9. Vinosaur: Vinoljupci će uživati naredne nedjelje

ČITANJE: 1 minuta

Internacionalni Salon Vina “Vinosaur” je privredna, kulturna i turistička manifestacija koja se tradicionalno održava u Banjaluci već devet godina za redom, a ove godine održaće se 20. i 21. oktobra u Hotelu Bosna.

“Zahvaljujući svom kontinuitetu, visokim standardima, izuzetno kvalitetnoj saradnji sa vodećim domaćim, regionalnim i svjetskim vinarijama te partnerskim odnosima sa distributerima i ugostiteljima, ali i predanosti Vinosaur Teama, uspjeli smo u zajedničkoj misiji da unaprijedimo vinsku kulturu i gastronomsku ponudu Banje Luke, Republike Srpske, ali i cijele BiH”, kažu organizatori.

U proteklih osam godina, ova manifestacija okupila je preko dvije stotine izlagača sa prostora bivše Jugoslavije, Evrope i svijeta, a pored renomiranih vinarija, na ovoj respektabilnoj smotri učestvovalo je i gotovo 50 domaćih i stranih gastro izlagača, prozivođača pršuta, sireva, maslina i maslinovog ulja.

“Potvrda da smo uspjeli u ostvarivanju Vinosaur misije i ciljeva je i veliki broj posjetilaca ljubitelja vina iz svih krajeva BiH i zemalja okruženja, te smo svake godine iznova bilježili rekordne posjete”, navodi se u najavi Vinosaura.

Ove godine, na predstojećem 9. Internacionalnom Salonu Vina Vinosaur 2016, broj ulaznica će biti neznatno redukovan u odnosu na prethodne godine.

Svoju ulaznicu u pretprodaji možete kupiti od 15.10.2016.godine u maloprodajnoj poslovnici Kuća Pića na adresi Branka Popovića 41b (broj tel. 051/378-099), po cijeni od 20 KM u koju je uključena kaucija u iznosu od 5 KM za čašu koju ćete koristiti tokom degustacija.

Salon je oba dana otvoren u vremenu od 15h-20h. Mjesto održavanja Kristalna dvorana i Piano bar hotela Bosna, Banjaluka.

(MojKontakt)